Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Brokers Union: Πλησίασε τα €22 εκατ. μεικτά ασφάλιστρα

brokers union

Με πολύ αυξημένη παραγωγή, η οποία πλησίασε τα €22 εκατ. μεικτά ασφάλιστρα, έκλεισε το έτος 2017 η Brokers Union, αυξάνοντας σημαντικά το ποσοστό σύνθεσης του χαρτοφυλακίου της στους κλάδους εκτός αυτοκινήτου.

Όπως η ίδια η Εταιρεία αναφέρει, η αξιοσημείωτη αυτή ανάπτυξη οφείλεται τόσο στην υφιστάμενη τεχνογνωσία της, στις υποδομές της και στο προσωπικό της, όσο και στη στρατηγική της επιλογή να επενδύσει σε στελέχη με σημαντική πείρα και τεχνογνωσία στους κλάδους οι οποίοι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην αγορά.

Η Διοίκηση της Brokers Union επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της που την στηρίζει και την καθιερώνει ως μια από τις μεγαλύτερες μεσιτικές εταιρείες της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Εξυπηρετώντας αυτό το σκοπό, σχεδίασε και προσφέρει ειδικό ομαδικό συμβόλαιο Υγείας για το προσωπικό της και τα μέλη των οικογενειών τους καθώς και για τους αποκλειστικούς εσωτερικούς συνεργάτες της.

Η Εταιρεία, πολύ άμεσα, δημιουργεί για το προσωπικό της ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα στο οποίο η ίδια θα συνεισφέρει ένα ποσοστό των μηνιαίων αποδοχών κάθε υπαλλήλου.

Ο ρυθμός ανάπτυξης για το 2018 προοιωνίζεται υψηλός καθώς λόγω της εφαρμογής των επικείμενων οδηγιών GDPR (General Data Protection Regulation) καθώς και του IDD (Insurance Distribution Directive), πολλοί διαμεσολαβητές θα επιλέξουν την Brokers Union ως μια αδιαμφισβήτητη εστία υψηλού επαγγελματισμού και φερεγγυότητας.

Η Εταιρεία αναπτύσσει δικά της προγράμματα κλάδων Ζωής και Γενικών τα οποία είτε υποστηρίζονται από πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα είτε από τα Lloyds του Λονδίνου.

Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε τα πολύ επιτυχημένα προγράμματα Πυρός Κατοικιών και Επιχειρήσεων, Αστικής Ευθύνης λογιστών, Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης ανεξαρτήτως ηλικιακής κατηγορίας κλπ με εξαιρετικούς όρους και πολύ χαμηλά ασφάλιστρα.

Για το 2018 η Brokers Union θα δημιουργήσει πολλά καινοτόμα προϊόντα αποκλειστικής συνεργασίας με τα Lloyds Λονδίνου όπως το αναμενόμενο σύντομα Cyber Risks Insurance και προϊόντα Αστικής Ευθύνης με πολύ υψηλά κεφάλαια κάλυψης, ενώ προετοιμάζονται αντίστοιχα σημαντικά προϊόντα στον κλάδο Ζωής τα οποία θα δημιουργήσουν μια νέα δυναμική στην ασφαλιστική αγορά.

Η ανάπτυξη και η κερδοφορία θα συνεχισθούν για τη Brokers Union και τους συνεργάτες της για τα επόμενα χρόνια με σταθερά και σίγουρα βήματα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + nineteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Brokers Union: Πλησίασε τα €22 εκατ. μεικτά ασφάλιστρα! https://www.insurancedaily.gr/brokers-union-plisiase-ta-e22-ekat-mikta-asfalistra/