ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Brokers Union: Συνάντηση Αποκλειστικών Συνεργατών

Αράχωβα

Στις 19-20 και 21 Οκτωβρίου 2018 η BROKERS UNION πραγματοποίησε με επιτυχία την καθιερωμένη εξάμηνη συνάντηση, των Αποκλειστικών Συνεργατών της στην Αράχωβα στο πολυτελή χώρο του «TAGLI RESORT».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία της Ασφαλιστικής εταιρείας INTERASCO, την οποία και τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing και Άννυ Βασιλιάγκου, Διευθύντρια Κλάδου Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων.

Οι συνεργάτες απόλαυσαν ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερα εποικοδομητικό τριήμερο διότι τους δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους και με την Διοίκηση, να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για την πορεία της αγοράς. Επίσης, να ενημερωθούν για το στρατηγικό σχεδιασμό και νέους στόχους της Brokers Union και για το έτος 2019.

Οι συναντήσεις, με το Δίκτυο αποκλειστικής συνεργασίας, διοργανώνονται δύο φορές το χρόνο, με διαφορετικό προορισμό κάθε φορά και με πρωταρχικό στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Διοίκησης και Συνεργατών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 12 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Brokers Union: Συνάντηση Αποκλειστικών Συνεργατών! https://www.insurancedaily.gr/brokers-union-synantisi-apoklistikon-synergaton/