Εκδηλώσεις

Brokers Union: Υποχρεώσεις των Διαμεσολαβούντων ενόψει Solvency II & IDD

solvency II

Στις 15/05/2017 η BROKERS UNION διοργάνωσε και παρέθεσε ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τις υποχρεώσεις των Διαμεσολαβούντων ενόψει Solvency II και IDD 2018, στο ξενοδοχείο METROPOLITAN.

Οι Συνεργάτες, Εκπρόσωποι των Ασφαλιστικών Εταιριών, ο Κλαδικός Τύπος και η Διοίκηση της Εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κεντρική ομιλήτρια κ. Μυρτώ Χαμπάκη, Senior Manager-Risk Management Services, Crowe Sol Consulting σχετικά με τις υποχρεώσεις που απορρέουν για τους Διαμεσολαβητές από την προσαρμογή τους στο Solvency II και IDD 2018.

Στην εκδήλωση μίλησε ο κ. Τηλέμαχος Μαλγαρινός, Οικονομικός Σύμβουλος & Λογιστής αναφορικά με το νέο νομοθετικό πλαίσιο, τα φορολογικά θέματα που θα προκύψουν και πρότεινε πιθανές λύσεις για την αντιμετώπιση και διαχείριση τους.

Δόθηκε ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να θέσουν τα ερωτήματα τους στους ομιλητές και να μοιραστούν απόψεις σχετικά με τα σοβαρά και σημαντικά θέματα του Κλάδου που επηρεάζουν άμεσα τους Διαμεσολαβούντες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Brokers Union: Υποχρεώσεις των Διαμεσολαβούντων ενόψει Solvency II & IDD! https://www.insurancedaily.gr/brokers-union-ypochreosis-ton-diamesolavounton-enopsi-solvency-ii-idd/