ΕΚΕ

Business Talents 2014

mondelez-logo

mondelez-logoH Mondelez Hellas, προσανατολισμένη σε ουσιαστικές πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, εδώ και χρόνια, δεσμεύεται απέναντι στην κοινωνία και την υποστήριξη των αναγκών της.  Στρατηγικός παράγοντας στην υλοποίηση των στόχων αυτών παραμένει το ανθρώπινο δυναμικό.

Με όραμα τη δημιουργία απολαυστικών στιγμών χαράς για όλους, η εταιρία προάγει την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των νέων ανθρώπων. Δρώντας υπεύθυνα και με προσήλωση στη συνοχή και ευημερία της κοινωνίας μας, υποστηρίζει ως χορηγός το Φοιτητικό διαγωνισμό Business Talents 2014 ο οποίος παρέχεται δωρεάν από την PraxisMMT. (www.businesstalents.com).

Αυτή η προσπάθεια για εμπέδωση των γνώσεων των φοιτητών μέσω της συμμετοχής τους σε νέες, διαδραστικές εμπειρίες, είναι μεγάλης σημασίας για μας καθώς πιστεύουμε ότι εφοδιάζει τους νέους με αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα, ενώ συνθέτει ένα ολοκληρωμένο προφίλ για το νέο επαγγελματία, και τον προετοιμάζει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος.

Ως επιβράβευση των προσπαθειών αυτών και ως περαιτέρω ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων ανθρώπων, η Mondelez Hellas θα προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης (internships) με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.  Για τις θέσεις αυτές οι διακριθέντες συμμετέχοντες θα επιλεγούν μετά από συνέντευξη και αξιολόγηση και ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας και τα ενδιαφέροντα των διακριθέντων.

Η εταιρεία Mondelēz International (Kraft Foods παλαιότερα) συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στην παγκόσμια αγορά snacking και βασίζεται στην κληρονομιά των brands που διακινεί σε κάθε χώρα. Με 110.000 εργαζομένους, σε πάνω από 165 χώρες, με κύκλο εργασιών (2012) 35$ δις, τα προϊόντα της διατηρούν ηγετικά μερίδια αγοράς σε πολλές κατηγορίες, όπως στα μπισκότα, σοκολάτες, καραμέλες, τσίκλες, καφέ, τυρί κρέμα. Η Mondelēz International έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1988 και προωθεί με ευθύνη αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, αλμυρά snacks Fonzies, καφές φίλτρου JACOBS, JACOBS Espresso, Maxwell House, ροφήματα TASSIMO, ρόφημα σοκολάτας Lacta και Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne, καραμέλες Halls.

To BUSINESS TALENTS, είναι ο πρωτοποριακός διαγωνισμός για Φοιτητές, με χρήση Επιχειρηματικού Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την PRAXISMMT, διεθνή εταιρία με ηγετική θέση εδώ και 40 χρόνια, στην ανάπτυξη λογισμικού προσομοιωτών (simulators) και συστημάτων αναπαράστασης της αγοράς. Οι φοιτητές, θα διοικήσουν τη δική τους  εικονική ‘εταιρία’, σε πραγματικές συνθήκες μιας αγοράς σε ανταγωνισμό, στο Διαδίκτυο (Φεβρουάριο – Μάιο 2014) και σε έναν ‘ζωντανό‘ Τελικό, στις 7 Ιουνίου, στην Αθήνα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 20 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Business Talents 2014! https://www.insurancedaily.gr/business-talents-2014/