
Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι,
Μια νέα χρονιά με πολλές υποσχέσεις, προκλήσεις και κυρίως αισιοδοξία για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση ξεκινά. Θα είναι η χρονιά του «ασφαλιστή» όπως αποκαλούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές οι πολίτες.
Το επάγγελμά μας βρίσκεται στο απόγειο της εξέλιξής του και αυτό το θεωρώ ως το μεγαλύτερο επίτευγμα των τελευταίων ετών. Είναι η νίκη μας, είναι η δικαίωση των προσπαθειών μας.
Τα μηνύματα για το 2019 είναι ισχυρά ελπιδοφόρα, για ένα καλύτερο αύριο, για ευνοϊκές συνθήκες στην ιδιωτική ασφάλιση, για πρόοδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και παρουσία της σε νέα πεδία εργασιών.
Ως κλάδος είμαστε ενωμένοι με κοινό προσανατολισμό και στόχους. Έτοιμοι να ανταποκριθούμε, ατομικά και Συλλογικά, σε νέες εργασίες, έχοντας την ευδιάκριτη αναγνώριση, από τις ασφαλιστικές εταιρείες, την κοινωνία και τους θεσμικούς φορείς.
Και σε αυτή την κατεύθυνση, το Ε.Ε.Α. πρωτοστάτησε και παραμένει αρωγός, και είναι παρών στους αγώνες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, μπροστά στις διεκδικήσεις της και σταθερά κοντά στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.
Από καρδιάς, θέλω να ευχηθώ, ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ότι καλύτερο και ότι πιο θετικό υπάρχει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, και να σας μεταφέρω την βεβαιότητά μου για τις σημαντικές εξελίξεις που θα διατρέξουν τον κλάδο μας το 2019.
Εκφράζω την περισσή αγάπη μου, και την βαθιά μου προσήλωση στο επάγγελμα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης δηλώνοντας ότι είμαι στο πλευρό του κάθε συναδέλφου.
Εύχομαι καλή χρονιά με Υγεία, Ευτυχία, Δημιουργία.
Σχόλια

Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Howden Agents: Στρατηγική συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο «ΠΑΡΟΝ»
Φονική έκρηξη στα Εξαμίλια: Ερευνώνται τα μέτρα ασφαλείας – Ασφαλιστήριο για φυσικές καταστροφές στη μονάδα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Δευτερολογία Γ. Χατζηθεοδοσίου στη Βουλή επί του ν/σχ για την επαγγελματική ασφάλιση (video)

Πιστοποιημένο διαμεσολαβητή στα ΤΕΑ και φορολογικά κίνητρα στον 3ο πυλώνα

Στη βουλή ο Γ. Χατζηθεοδοσίου για το ν/σ επαγγελματικής ασφάλισης

ΕΕΑ: «Η ακρίβεια «γονατίζει» την κοινωνία»

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Με πρωτοβουλία του ΕΕΑ απομακρύνθηκαν 2,5 τόνοι απορριμμάτων από τον βυθό της Βάρκιζας

Η σημασία της συλλογικής προσφοράς στους συντονιστές (video)


















