
Το Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944 (Κοραή 4), επέλεξε η Γερμανίδα Υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock ως πρώτο σταθμό της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας.
Αμέσως μετά την άφιξή της στην Αθήνα, εχθές 28/07, η κα Baerbock μεταφέρθηκε στην Πλατεία Κοραή για να ξεναγηθεί στο Χώρο Ιστορικής Μνήμης που λειτουργεί υπό την ευθύνη της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία, το 1991, όταν συμπλήρωσε τα 100 χρόνια λειτουργίας, υπέβαλε αίτημα στο υπουργείο Πολιτισμού και ο Χώρος κηρύχθηκε ιστορικό διατηρητέο μνημείο.
Την Υπουργό υποδέχτηκαν οι κ.κ. Γ Σηφάκης, Διευθυντής Marketing, Διαφήμισης & Εταιρικής Επικοινωνίας, Δ. Λαδάς, Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών της Εταιρίας.
Η κα Baerbock αφού περιηγήθηκε στο Χώρο όπου λειτουργούσαν τα κρατητήρια της Κομαντατούρ (Kommandatur) επί γερμανικής κατοχής, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η ευθύνη για την ιστορία δεν γνωρίζει τερματισμό. Το να κρατάω ζωντανή τη μνήμη είναι θέμα καρδιάς γιατί είναι προϋπόθεση για ένα καλό κοινό μέλλον».
Σχόλια

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Εθνική Ασφαλιστική στην τελετή παράδοσης της επιταγής του 10ου No Finish Line Athens

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Διαψεύδει δημοσίευμα για το ΙΑΣΩ η Τράπεζα Πειραιώς

Έξι κορυφαίες διακρίσεις για την Εθνική Ασφαλιστική

Στρατηγικός πυλώνας της Εθνικής το εταιρικό δίκτυο

Επένδυση στην ανθεκτικότητα: Το μήνυμα της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Natcat Summit

Η Πειραιώς, το bancassurance, και η υπεραξία του agency της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής

















