ΕΚΕ

Το χρηματικό έπαθλο του τουρνουά ποδοσφαίρου του ΣΕΣΑΕ στον ΜΚΟ “Διογένης”


Ο ΜΚΟ “Διογένης”, που υποστηρίζει την κοινωνική ένταξη των αστέγων με την καμπάνια “Γκολ στη Φτώχεια” και τη διανομή του περιοδικού δρόμου “σχεδία”, ήταν φέτος ο κοινωνικός φορέας στον οποίο αποδόθηκε το χρηματικό έπαθλο του 5ου τουρνουά ποδοσφαίρου, που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΣΑΕ).

Ο “Διογένης” προτάθηκε από την INTERAMERICAN, της οποίας η ποδοσφαιρική ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του τουρνουά. Ο ΣΕΣΑΕ,στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα αυτής της ετήσιας αθλητικής εκδήλωσης, έχει θεσμοθετήσει την οικονομική υποστήριξη ενός μη κυβερνητικού οργανισμού, που επιλέγει η νικήτρια εταιρεία. Η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει σχέση διαρκείας με τον ΜΚΟ “Διογένης”, ασφαλίζοντας δωρεάν τα μέλη της αποστολής της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας αστέγων κάθε χρόνο, από το 2007, στα μεγάλα ταξίδια για τη συμμετοχή τους στο ετήσιο παγκόσμιο τουρνουά streetsoccer.

Η εταιρεία φέτος κάλυψε ασφαλιστικά και την πρώτη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας αστέγων στο EuropeanStreetFootballFestival, που οργανώθηκε τον περασμένο Μάιο στη Σόφια.

Παράλληλα, η INTERAMERICANυποστηρίζει κάθε μήνα, με διάθεση σημείου πώλησης στους εταιρικούς χώρους εργασίας, το περιοδικό “σχεδία” που ενισχύουν εθελοντικά οι εργαζόμενοί της. Το περιοδικό πωλείται από αστέγους-απόρους και αποτελεί μια πρότυπη εφαρμογή κοινωνικής επιχειρηματικότητας για την αντιμετώπιση της φτώχειας, εξασφαλίζοντας στοιχειώδεις πόρους επιβίωσης στους πωλητές και κεφάλαιο αγοράς αντιτύπων προς πώληση.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + 17 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Το χρηματικό έπαθλο του τουρνουά ποδοσφαίρου του ΣΕΣΑΕ στον ΜΚΟ “Διογένης”! https://www.insurancedaily.gr/chrimatiko-epathlo-tou-tournoua-podosferou-tou-sesae-ston-mko-diogenis-2/