Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ για τις οικογένειες των εργαζομένων της MetLife

MetLife

MetLife

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ για τις οικογένειες και τα παιδιά των εργαζομένων της MetLife.

Μέσα σε ένα  εορταστικό κλίμα, τα παιδιά γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων, παρέα με τον Άγιο Βασίλη και τον ήρωα Frodi, συμμετείχαν σε ομαδικά παιχνίδια, διασκέδασαν και γεύτηκαν εορταστικές λιχουδιές που είχαν ετοιμαστεί ειδικά για την περίσταση.

Όλα τα παιδιά πήραν δώρα, μοιράστηκαν τη χαρά τους και φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη και  τον Frodi σηματοδοτώντας ελπιδοφόρα την έλευση των γιορτών και της Νέας Χρονιάς.

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τις οικογένειες και τα παιδιά των εργαζομένων της MetLife πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των ενεργειών της Εταιρείας για την ανάπτυξη του θετικού ομαδικού κλίματος και την φροντίδα του ανθρώπινου δυναμικού, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των αξιών, της φιλοσοφίας και της στρατηγικής της MetLife.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Χριστουγεννιάτικο πάρτυ για τις οικογένειες των εργαζομένων της MetLife! https://www.insurancedaily.gr/christougenniatiko-party-gia-tis-ikogenies-ke-ta-pedia-ton-ergazomenon-tis-metlife/