Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Citibank:
«Οι Κατηγορίες είναι Ανυπόστατες»


Σχετικά με το πρόστιμο που της επέβαλε το Υπουργείο Ανάπτυξης σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των Ομολόγων της Lehman Brothers, η Citibank σε Ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

  • Το Υπουργείο Ανάπτυξης ουδέποτε προέβη σε έλεγχο στην Τράπεζα για το εν λόγω ζήτημα και το πόρισμά του υιοθετεί μονομερώς καταγγελίες ορισμένων πελατών.
  • Οι κατηγορίες που περιλαμβάνονται στο πόρισμα του Υπουργείου είναι παντελώς αβάσιμες, ανυπόστατες και ατεκμηρίωτες.
  • Η Citibank κατανοεί τη δύσκολη θέση των πελατών της που έχουν επενδύσει σε προϊόντα Lehman στην Ελληνική Αγορά, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι υφίσταται περίπτωση παραπλάνησής τους.
  • Η διαδικασία προώθησης και διάθεσης των προϊόντων Lehman εξασφάλιζε την ολοκληρωμένη ενημέρωση του επενδυτή και γινόταν σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Ελληνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας, καθώς και με τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες Εποπτικές Αρχές.
  • Η Citibank έχει δεσμευτεί να υποστηρίξει τη διαδικασία ανάκτησης όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους του κεφαλαίου των πελατών της μέσα από την πτωχευτική διαδικασία της Lehman Brothers.
  • Η Τράπεζα χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που της παρέχει ο Νόμος θα προσβάλει το πρόστιμο στην Ελληνική Δικαιοσύνη.Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Citibank:
«Οι Κατηγορίες είναι Ανυπόστατες»! https://www.insurancedaily.gr/citibank-%c2%ab%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%cf%85%cf%80%cf%8c%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%82%c2%bb/