Υλοποιείται η Στρατηγική Συμμαχία Marfin-CNP μετά την εξαγορά από την τελευταία του 50,1% του μετοχικού κεφαλαίου της Marfin Insurance Holdings, στην οποία ανήκουν όλες οι Ασφαλιστικές Εταιρείες του Ομίλου Marfin σε Κύπρο και Ελλάδα.
Ο Αντιπρόεδρος της ΜΡΒ, Α. Βγενόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η Συνεργασία των δύο ομίλων Marfin και CNP φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε μια περίοδο που οι Τράπεζες παγκοσμίως προσπαθούν να μην κλείσουν και να μην Κρατικοποιηθούν. Την ίδια ώρα Υγιείς Εταιρείες και τράπεζες συνεχίζουν και κάνουν deals, προκειμένου να αναπτύξουν τις Εργασίες τους και να βγουν από αυτή την Κρίση πιο δυνατές».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΡΒ, Θύμιος Μπουλούτας, εξάλλου ανέφερε ότι Στόχος της νέας Συνεργασίας είναι η απόκτηση Μεριδίου Αγοράς 5-6% στην Ελλάδα από το 0,85% που κατέχει σήμερα στα επόμενα 3-5 χρόνια.
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Νέα Πρωτοποριακή Εφαρμογή ¨Sofos MedCare¨ από την Sofos Insurance Agency
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των 7 εκατ. ευρώ

INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα

Η CrediaBank και η Ευρώπη Ασφαλιστική μαζί σε έναν ενιαίο όμιλο

Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista

Εμπόδιο για την ασφαλιστική αγορά ο αρνητικός ρυθμός των αποταμιεύσεων

Το Piraeus Starup Accelerator στήριξε τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Διαγωνισμός στην Insurancemarket για ένα iPhone Duo


















