Ασφαλιστικές Ειδήσεις

CNP – Marfin Insurance:
Νέα Εταιρική Ταυτότητα


Τη νέα Εταιρική Ταυτότητα του Ασφαλιστικού Ομίλου CNP – Marfin Insurance ανακοίνωσε σήμερα η Διεύθυνση του Ομίλου. Ο νέος Όμιλος δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο. Δημιουργήθηκε από τη σύμπραξη του Ομίλου Marfin και της Γαλλικής CNP Assurance, η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2009. Ο Όμιλος CNP – Marfin Insurance αποτελείται από τις Ελληνικές εταιρείες Marfin Ζωής, Marfin Ασφαλιστική και Marfin Πρακτορειακή, καθώς και από τις Laiki Cyprialife και Λαϊκή Ασφαλιστική, που δραστηριοποιούνται στην Κυπριακή αγορά στις Ασφάλειες Ζωής και τις Ασφάλειες Γενικού Κλάδου αντίστοιχα.

Η Marfin Ζωής προσφέρει μια σειρά προϊόντων Κλάδου Ζωής, Σύνταξης, Υγείας και Αναπηρίας και απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.  Η Marfin Ασφαλιστική προσφέρει, προς το παρόν, ασφαλιστικές καλύψεις για σπίτια, καταστήματα και γραφεία, ενώ η Marfin Πρακτορειακή λειτουργεί ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής για την παροχή του Κλάδου Ζημιών.

Στην Ελλάδα ο Όμιλος CNP – Marfin Insurance διανέμει τα προϊόντα του μέσω του Τραπεζικού δικτύου καταστημάτων της Marfin Egnatia Bank. Επίσης, σύντομα θα διανέμει προϊόντα ασφάλισης ζωής προς τους δανειολήπτες καταναλωτικής πίστης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μετά τη συμφωνία διανομής που επιτεύχθηκε πρόσφατα. Το λογότυπο του νέου Ομίλου CNP – Marfin Insurance συνδυάζει τα λογότυπο των δύο μετόχων, της CNP Assurance και της Marfin.

Ως γνωστόν, η CNP Assurance, που απέκτησε το 50,1% του νέου Ομίλου, είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στη Γαλλία και από τις πέντε μεγαλύτερες στην Ευρώπη, με 22 εκατομμύρια πελάτες σε 14 χώρες.

Όπως ανέφερε ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής Τάκης Φειδία, στόχος του νέου Ομίλου στην Ελλάδα είναι η σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς με δυναμική Ανάπτυξη της διανομής των Προϊόντων του Ομίλου από τα δίκτυα διανομής της Marfin Egnatia Bank, αλλά και νέων δικτύων, όπως αυτό του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
CNP – Marfin Insurance:
Νέα Εταιρική Ταυτότητα! https://www.insurancedaily.gr/cnp-%e2%80%93-marfin-insurance-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/