Ασφαλιστικές Ειδήσεις

CNP Ασφαλιστική… Μαζί, χτίζουμε επιτυχίες!

Παγκύπριο Συνέδριο 2018

CNP

Στις 2 Μαρτίου, διοργανώθηκε το Παγκύπριο Συνέδριο της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο ξενοδοχείο Aphrodite Hills, στην Πάφο, με κεντρικό μήνυμα «Μαζί, χτίζουμε επιτυχίες!». Το μήνυμα αυτό απευθύνεται προς τους συνεργάτες, τα στελέχη και τους πελάτες της Εταιρείας, που για ακόμα μια χρονιά συνέβαλαν στη σταθερή ανάπτυξη και εδραίωσή της, ως την ηγέτιδα δύναμη της ασφαλιστικής αγοράς Γενικού Κλάδου στην Κύπρο. Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότερα από 250 στελέχη και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της Εταιρείας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Έφορος Ασφαλίσεων, κρατικοί αξιωματούχοι και παράγοντες της οικονομικής και δημόσιας ζωής.

Ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS, κ. Τάκης Φειδία, επισήμανε στο χαιρετισμό του, «Αντιμετωπίζουμε τις νέες προκλήσεις στον ασφαλιστικό κλάδο σαν κίνητρο για να πάμε πιο μπροστά. Να γίνουμε καλύτεροι. Δε χωρά αμφιβολία πως είναι σημαντικό να είμαστε μέρος ενός μεγάλου διεθνούς ασφαλιστικού ομίλου. Όμως, στο τέλος της ημέρας, τις επιτυχίες τις φέρνουν οι άνθρωποί μας στην Κύπρο. Είναι η γνώση τους. Είναι η εμπειρία τους. Είναι οι ικανότητές τους. Είναι η τεχνογνωσία τους. Είναι η θέλησή τους να καινοτομούν. Να εξελίσσονται. Να ανοίγουν νέους δρόμους. Για να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες μας».

Ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, παρουσίασε στους συνέδρους, τα αποτελέσματα για τη χρονιά που πέρασε και ευχαρίστησε το Δίκτυο Πωλήσεων και το Διοικητικό Προσωπικό, που συνέβαλαν ώστε η Εταιρεία να βρίσκεται στην κορυφαία θέση του Γενικού Κλάδου Ασφαλίσεων στην Κύπρο. Ανέλυσε τις προκλήσεις της αγοράς και τη στρατηγική πωλήσεων της Εταιρείας για το 2018. Ακολούθησαν παρουσιάσεις σε θέματα πωλήσεων, με ειδικούς από το εξωτερικό, η νέα ηλεκτρονική εφαρμογή έκδοσης αποδείξεων, τα κίνητρα του δικτύου πωλήσεων, καθώς επίσης και μία ανατρεπτική βιωματική εκπαίδευση. Στόχος της η ενίσχυση της δημιουργικότητας και η ανάδειξη της δύναμης της ομάδας. Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με μία εορταστική εκδήλωση το βράδυ της ίδιας μέρας, όπου βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι συνεργάτες του δικτύου της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
CNP Ασφαλιστική... Μαζί, χτίζουμε επιτυχίες!! https://www.insurancedaily.gr/cnp-asfalistiki-mazi-chtizoume-epitychies/