Ασφάλιση Ζωής Ειδήσεις & Νέα

CNP ΖΩΗΣ: Καμιά αύξηση στα ασφάλιστρα για 3η χρονιά

CNP

CNPΗ CNP ΖΩΗΣ αποδεικνύει στην πράξη ότι έχει πλήρη αντίληψη της οικονομικής πραγματικότητας που επικρατεί στην ασφαλιστική αγορά και γενικότερα στη χώρα μας. Με τη συνεπή στάση της απέναντι στους Πελάτες και στους Συνεργάτες της, έχει αποδείξει με πολλούς τρόπους ότι τους στηρίζει έμπρακτα με την πολιτική της.

Οι σημαντικές οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές που βιώνουμε όλοι μας τον τελευταίο καιρό, απαιτούν αυξημένο βαθμό ευελιξίας και προσαρμοστικότητας για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε κόστος που μπορεί να αντιμετωπίσει η μέση Ελληνική οικογένεια.

Σε αυτό το πλαίσιο, η CNP ΖΩΗΣ, παρά τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, διατηρεί για 3η συνεχόμενη χρονιά σταθερά τα ασφάλιστρά της στα προϊόντα Υγείας, χωρίς καμία απολύτως αύξηση στα τιμολόγιά της.

Με την παραπάνω απόφασή της η CNP ΖΩΗΣ, προσφέρει ένα πρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα προϊόντα της, αλλά και επιπλέον λύσεις  στους  Πελάτες της με χρήσιμα και ουσιαστικά προϊόντα σε προσιτό κόστος, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλά  τα ποσοστά ικανοποίησης τους και επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πελατοκεντρική της φιλοσοφία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
CNP ΖΩΗΣ: Καμιά αύξηση στα ασφάλιστρα για 3η χρονιά! https://www.insurancedaily.gr/cnp-zois-kamia-afxisi-sta-asfalistra-gia-3i-chronia/