Ασφάλιση Ζωής Ειδήσεις & Νέα

CNP Ζωής: Νέα προϊόντα του κλάδου ζωής

CNP ΖΩΗΣ

Η CNP ΖΩΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει Έξι νέα προϊόντα του Κλάδου Ζωής δημιούργησε η CNP ΖΩΗΣ με στόχο να εμπλουτίσει σημαντικά το πλήθος αλλά και το εύρος των λύσεων που παρέχει, για την κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών της.

Τα νέα προϊόντα είναι τα εξής:

1. Πρόσκαιρη Ασφάλιση Θανάτου

2. Πρόσκαιρη Συμπληρωματική Ασφάλιση Θανάτου

3. Ασφάλιση Θανάτου από Ατύχημα

4. Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας για οποιοδήποτε επάγγελμα από Ατύχημα ή Ασθένεια

5. Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής ή Μερικής Ανικανότητας από Ατύχημα

6. Ασφάλιση Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας για οποιοδήποτε επάγγελμα από ατύχημα ή ασθένεια.

Έτσι, εκτός από τα ήδη προσφερόμενα προϊόντα Υγείας της Εταιρίας, Bonjour Health, Bonjour Choice, Bonjour Optimum και Bonjour Primary, τα οποία θα εξακολουθήσουν να προσφέρονται, παρέχεται πλέον η δυνατότητα χάρη στη σημαντική αναβάθμιση των μηχανογραφικών δυνατοτήτων της Εταιρίας, του συνδυασμού προσφερομένων καλύψεων στο ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Η διάθεση των ανωτέρω νέων προϊόντων της Εταιρίας ισχυροποιεί το πλήθος των επιλογών των Ασφαλισμένων της και ενισχύει τις προσπάθειες των πωλήσεων, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλά τα ποσοστά ικανοποίησης των Συνεργατών της. Η CNP ΖΩΗΣ, προσηλωμένη σταθερά στη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των προσφερομένων υπηρεσιών της, εργάζεται ήδη στη δημιουργία νέων προϊόντων τα οποία θα ανακοινώσει στους Συνεργάτες της εντός του πρώτου τριμήνου του νέου έτους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
CNP Ζωής: Νέα προϊόντα του κλάδου ζωής! https://www.insurancedaily.gr/cnp-zois-nea-prionta-tou-kladou-zois/