Ασφάλιση Ζωής Ειδήσεις & Νέα

Cover Insurance: Άλματα ανάπτυξης σε ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας


του Νίκου Βασιλείου, Υπεύθυνου Κλάδου Ζωής στην Cover Insurance

Με δεδομένη την εμπειρία 38 ετών στην ασφαλιστική αγορά και την πληθώρα συνεργατών που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, η τροχιά η οποία διαγράφεται για την Cover Insurance είναι κάτι παραπάνω από θετική.

Οι αριθμοί σε κάθε κλάδο ασφάλισης που δραστηριοποιούμαστε, δείχνουν ξεκάθαρα ότι κάθε χρονιά είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Ειδικά δε, ο ρυθμός ανάπτυξης στον κλάδο Ζωής την τελευταία 5ετία είναι εντυπωσιακός.

Ένα δείγμα αυτού αποτελεί η 800.000 ευρώ παραγωγή η οποία επετεύχθη το 2018 στις ασφαλίσεις του κλάδου Ζωής σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες. Σε έναν τομέα στον οποίο η Cover Ins επενδύει συνεχώς, με σκοπό τη διεύρυνση της ποιοτικής παραγωγής και τη βελτιστοποίηση στο μέγιστο του επιπέδου εξυπηρέτησης.

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας μας; Αδιαμφισβήτητα οι συνεργάτες μας. Ποιο είναι όμως το μυστικό; Κάτι πολύ απλό και παράλληλα καθοριστικό. Η σωστή οργάνωση. Στην πράξη για εμάς, σωστή οργάνωση σημαίνει «συνεχής εκπαίδευση και ποιοτική εξυπηρέτηση». Στο κομμάτι της εκπαίδευσης, η φιλοσοφία μας είναι προσωποκεντρική. Κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, έχει ανάγκη από σωστή καθοδήγηση προσαρμοσμένη σε ατομικές ανάγκες.

Κάθε συνεργάτης μας είναι ξεχωριστός για εμάς, για αυτόν το λόγο πέραν των ομαδικών σεμιναρίων, το management γίνεται και σε ατομικό επίπεδο. Ακολουθείται ένα μοντέλο ανάπτυξης επαγγελματιών συνεργατών με γνώμονα την τεχνογνωσία και την ποιότητα εκπαίδευσης. Έχοντας δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό και διαδραστικό έντυπο αναγκών ως εργαλείο πώλησης, ο συνεργάτης έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει με απόλυτο επαγγελματισμό απέναντι στον πελάτη του, με ρόλο συμβούλου και όχι πωλητή. Το γεγονός ότι συνεργαζόμαστε με 15 ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο Ζωής, μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη και αναλυτική συγκριτική παρουσίαση όλων των προγραμμάτων Υγείας και Ζωής στην αγορά.

Μια παρουσίαση η οποία επικαιροποιείται συνεχώς, για να είμαστε πάντα μέσα στις εξελίξεις ανά πάσα ώρα και στιγμή δίχως να αναλώνει παραγωγικό χρόνο ο συνεργάτης σε διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Με την εταιρική μας πλατφόρμα, το εκπαιδευτικό υλικό που παρέχουμε είναι πάντα διαθέσιμο, ακολουθώντας τον ασφαλιστικό σύμβουλο παντού. Στο κομμάτι της εξυπηρέτησης, η γραμματειακή υποστήριξη η οποία παρέχεται από έμπειρα και καταρτισμένα άτομα, λειτουργεί ως αναπτυξιακός παράγοντας για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή. Άμεση επίλυση εκκρεμοτήτων με οργανωμένες διαδικασίες backoffice και ευελιξία στην επικοινωνία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Σε ατομικό επίπεδο, ο κάθε συνεργάτης έχει τη δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης του χαρτοφυλακίου του μέσα από σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα, τα οποία του παρέχουν τη δυνατότητα να παραμένει ενήμερος για οποιαδήποτε λογιστική κίνηση των συμβολαίων του, εισπράξεις, ανανεώσεις, ακυρώσεις, πρόσθετες πράξεις και άλλες ενέργειες.

Μέσα από μια ξεκάθαρη σύμβαση συνεργασίας, με υψηλές αμοιβές, συμμετοχή σε bonus εταιρειών για όλους τους συνεργάτες, ρεαλιστικούς στόχους και αξιοκρατικές διαδικασίες… χτίζουμε μαζί σχέσεις εμπιστοσύνης και σίγουρης επαγγελματικής επιτυχίας. Υποστηρίζουμε έμπρακτα την εξέλιξη του κλάδου Ζωής και ενθαρρύνουμε την ποιοτική συνεργασία. Γιατί στην Cover Insurance; Γιατί επενδύουμε στην εκπαίδευση, υποστηρίζουμε έμπρακτα το συνεργάτη και επιβραβεύουμε την προσπάθεια. Γιατί εδώ δεν ακολουθούμε τις εξελίξεις… τις δημιουργούμε με πρωταγωνιστές τους συνεργάτες μας.


Πηγή: Ασφαλιστικό Marketing Ιουνίου 2018


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 11 =

To Top