Εφαλτήριο για περαιτέρω ανάπτυξη αποτελεί η κερδοφόρος πορεία που κατέγραψε η Daedalus το 2019 και αποτελεί απόρροια σωστού σχεδιασμού, δομημένου πλάνου ενεργειών και συλλογικής δουλειάς.
Η Εταιρεία το 2019 είχε επιπλέον κέρδος από καθαρές προμήθειες 170.000 ευρώ, με τη συνολική παραγωγή να σημειώνει κατακόρυφη άνοδο.
Ταυτόχρονα η Εταιρεία επέκτεινε ακόμα περισσότερο τις συνεργασίες της σε όλη την Επικράτεια, εντάσσοντας στην ομάδα της επαγγελματίες με εξειδίκευση και τεχνογνωσία.
Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Daedalus «Θέλουμε κάθε περίοδος που ολοκληρώνεται να βελτιστοποιούμε όλες τις διαδικασίες μας και να αξιοποιούμε εργαλεία με προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας.
Στο πλαίσιο αυτό η Daedalus έχει σχεδιάσει δύο εξαιρετικά σημαντικές ενέργειες που είναι εν εξελίξει στο 2020.
Η μία αφορά συνεργασία με ηλεκτρονική τράπεζα και η άλλη την εξαγορά άνω του 60% μεριδίου start-up εταιρείας μέχρι τέλος Ιουνίου.
Αυτό το στοιχείο μάς διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και παίζει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους συνεργάτες και καθιστά ακόμα πιο ευχαριστημένους τους πελάτες μας».