Ασφαλιστικές Ειδήσεις

DAS Hellas:
Εντυπωσιακή αύξηση


Ο CEO της DAS Hellas Γρηγόρης Ξουράφης ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους και δήλωσε: «Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, το 2008 ήταν κερδοφόρο και ελπιδοφόρο. Η αύξηση των εργασιών πέρασε το 30% και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε και το 2009»! Η DAS Hellas, έχοντας συμπληρώσει ήδη 37 χρόνια γόνιμης δράσης και στην Ελλάδα, διατήρησε και τη χρονιά που μας πέρασε την κορυφαία θέση στον κλάδο των ασφαλειών Νομικής Προστασίας.

Με πολύ κέφι οι άνθρωποι της DAS Hellas γιόρτασαν το ξεκίνημα της νέας χρονιάς στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσίασαν τα αποτελέσματα του 2008 και βράβευσαν τους συνεργάτες τους.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού η VICTORIA (που φέτος συμπλήρωσε 20 χρόνια δράσης στην Ελλάδα) και η DAS, οι οποίες ως εταίροι του Ασφαλιστικού Ομίλου ERGO έχουν θεμελιώσει μια δυναμική συνεργασία που τους επιτρέπει να συνεορτάζουν και να μοιράζονται τον ενθουσιασμό για τα επιτεύγματα και τις παραγωγικές επιτυχίες τους.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των παρευρισκόμενων βρέθηκαν οι Συνεργάτες της Εταιρείας οι οποίοι το 2008 ξεχώρισαν με τις επιδόσεις, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό τους, κερδίζοντας τις κορυφαίες διακρίσεις για το σημαντικό έργο που υλοποίησαν.


Το Δίκτυο Πωλήσεων με τη δημιουργική καθοδήγηση της Νάντιας Σταυρογιάννη και την αποτελεσματική συνεισφορά όλου του ανθρώπινου δυναμικού της DAS Hellas και των συνεργαζόμενων Δικηγόρων έσπασε όλα τα ρεκόρ σε νέες πωλήσεις! Και του χρόνου καλύτερα!

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
DAS Hellas:
Εντυπωσιακή αύξηση ! https://www.insurancedaily.gr/das-hellas-%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%85%cf%80%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%cf%8d%ce%be%ce%b7%cf%83%ce%b7/