Ασφαλιστικές Ειδήσεις

DeadHappy: Ασφάλεια ζωής με το μήνα για… την “τελευταία” επιθυμία


“Τι θέλεις να συμβεί όταν πεθάνεις; Κάνε μία ευχή και ασφάλισε τη”. Αυτό αναφέρεται στην ιστοσελίδα της DeadHappy, νεοφυούς εταιρείας διαμεσολάβησης που παρέχει ασφαλίσεις ζωής με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Για τους ιδρυτές της “η παραδοσιακή ασφάλιση ζωής είναι περίπλοκη και ακριβή”.

της Βίκυς Γερασίμου 

Για αυτό και το μηνιαίο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που παρέχει στους πελάτες της καλύπτει μία επιθυμία με βάση την τρέχουσα ηλικία και τον κίνδυνο που διατρέχει ο ασφαλισμένος στο παρόν και δεν βασίζεται στον μακροχρόνιο υπολογισμό του κινδύνου.

“Χρεώνουμε” αναφέρει “τους ανθρώπους για αυτό που είναι σήμερα και όχι για αυτό που θα είναι μετά από είκοσι χρόνια. Αντί για ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα παρέχουμε κάλυψη pay as you go. Τα ασφάλιστρα καταβάλλονται κάθε μήνα και όποτε επιθυμείτε σταματάτε την κάλυψη. Επειδή το προιόν μας έχει κάλυψη για μικρό χρονικό διάστημα, δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την υγεία σας, το οικογενειακό σας ιστορικό και τον τρόπο ζωής σας”. Θέλοντας να καλύψει την ανάγκη μακροπρόθεσμης ασφάλειας για τους πελάτες της η εταιρεία εγγυάται ότι κάθε νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που γίνεται αποκτά ορίζοντα δεκαετίας. Δηλαδή για δέκα χρόνια ακόμα και εάν διαγνωστεί με κάποια ασθένεια ο ασφαλισμένος μπορεί να ανανεώνει το συμβόλαιο του.

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
DeadHappy: Ασφάλεια ζωής με το μήνα για... την “τελευταία” επιθυμία! https://www.insurancedaily.gr/deadhappy-asfalia-zois-mina-gia-tin-teleftea-epithymia/