Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Διάκριση της MEGA BROKERS από την Groupama


Σημαντική τιμητική διάκριση για τις επιδόσεις της και την ισχυρή παρουσία της στην ελληνική αγορά ιδιωτικής ασφάλισης, κέρδισε η MEGA BROKERS διευρύνοντας το πεδίο των διακρίσεών της με μια ακόμη αναγνώριση.

Η GROUPAMA ασφαλιστική, την ανακήρυξε ως τον διαχρονικά μεγαλύτερο συνεργάτη της και της απένειμε βραβείο για τις επιδόσεις της, που εμπεριέχουν ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.

Τη διάκριση, που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία, το προσωπικό και τους συνεργάτες της MEGA BROKERS, χαιρέτισε ο Γενικός Διευθυντής της GROUPAMA κ. Χρήστος Κάτσιος τονίζοντας ότι: «Εμείς στη GROUPAMA Ασφαλιστική, έχουμε αποδείξει ότι αναγνωρίζουμε και τιμούμε τους συνεργάτες μας, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες που παρέχουν ουσιαστικό όφελος στην κοινωνία, αλλά και στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Την επιλογή μας να παραδώσουμε τιμητικό βραβείο στη MEGA BROKERS ως τον ανεξάρτητο συνεργάτη του δικτύου μας, που καταγράφει τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε βάθος χρόνου, επιβεβαίωσε η Εμπορική μας Ομάδα, αλλά και εγώ προσωπικά. Με μεγάλη χαρά, όπως και ηθική επιβράβευση για την άριστη συνεργασία που διατηρούμε διαχρονικά, καλούμαστε με βεβαιότητα για την περαιτέρω εξέλιξή της μακρόχρονης αυτής σχέσης, βασιζόμενη σε μια κερδοφόρα και βιώσιμη ανάπτυξη. Η MEGA BROKERS είναι ο «πρώτος» συνεργάτης μας και με το βραβείο αυτό, αναγνωρίζουμε την παραγωγική, την ποιοτική και την εταιρική της παρουσία. Θέλω να σφίξω λοιπόν το χέρι στη συνεργασία αυτή, θυμίζοντας, πως παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε – δυσκολίες που σε μεγάλο βαθμό, σχετίζονται με το ευρύτερο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμεανταμείβουμε την προσωπική και επιχειρηματική συμπεριφορά σε βάθος ετών.»

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ

Εκ μέρους της GROUPAMA Ασφαλιστικής ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Κώστας Σεμερτζόγλου, παρουσία του Διευθυντή Τομέα Ανάπτυξης Πωλήσεων Ελευθέρου Δικτύου κ. Δημήτρη Διβανή, ως ένδειξη της αναγνώρισης, παρέδωσε στη διοίκηση της MEGA BROKERS ένα μεγάλο κύπελλο πρωταγωνιστικών διαστάσεων – champions league- ανάλογο των επιδόσεων της μεσιτικής και δήλωσε: «τιμούμε τη MEGA BROKERS και τη διαχρονική μας συνεργασία η οποία στηρίζεται, στην παραγωγή, στην ποιότητα και στις ανθρώπινες σχέσεις. Εύχομαι ακόμη καλύτερη συνεργασία σε όλους τους τομείς». Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι «είναι μεγάλη τιμή για την εταιρία μας η αναγνώριση από τη GROUPAMA στην οποία έχουμε περισσότερους από 60 χιλιάδες πελάτες και συνεργαζόμαστε 26 χρόνια σταθερά, αποδίδοντας αξία στην ιδιωτική ασφάλιση, στα ασφαλιστικά προϊόντα, στους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας. Η GROUPAMA είναι για εμάς ένας στρατηγικός συνεργάτης, με τον οποίο αποδίδουμε οφέλη και στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, και τους ασφαλισμένους».

Ο Γενικός Διευθυντής της MEGA BROKERS κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στην σχέση με την GROUPAMA δηλώνοντας ότι: «Το βραβείο αυτό αποτελεί μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση για όλους τους συντελεστές της MEGA BROKERS. Εκφράζει το αποτέλεσμα της προσπάθειας πολλών ανθρώπων που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται για να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση ως εταιρεία διαμεσολάβησης. Η επιβράβευσή μας έχει και συμβολικό χαρακτήρα όταν προέρχεται από μια εταιρεία όπως η GROUPAMA, και αποτελεί έναυσμα να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την αποδοτική και προς όφελος συνεργατών και ασφαλισμένων συνεργασία».

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − 7 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Διάκριση της MEGA BROKERS από την Groupama! https://www.insurancedaily.gr/diakrisi-tis-mega-brokers-apo-tin-groupama/