ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
ergo-my-ome-728-90jpg
Home Video

ΙΟΑΣ: Διάσημοι ενώνουν τη φωνή τους για τα θανάσιμα τροχαία

Βίκυ Γερασίμου by Βίκυ Γερασίμου
11/07/2018 - Updated on 13/07/2018
in Video, Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα, Διαφημίσεις, Ειδήσεις
A A
Share on Facebook

Διάσημοι από όλο τον κόσμο, τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές , πολιτικοί και οδηγοί της Formula ενώνουν τη φωνή τους για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τα τροχαία ατυχήματα μέσα από παγκόσμια εκστρατεία. Την Πέμπτη 28 Ιουνίου, 2018, πραγματοποιήθηκε η ελληνική Συνέντευξη Τύπου για την εκστρατεία #3500LIVES της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου στο Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ΙΟΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους στην οδική ασφάλεια

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ΙΟΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους στην οδική ασφάλεια

Dec 8, 2025
Το ΙΟΑΣ ενώνει τη φωνή του μέσα από τη δράση Alive στο Παρίσι

Το ΙΟΑΣ ενώνει τη φωνή του μέσα από τη δράση Alive στο Παρίσι

Sep 22, 2025

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε η διεθνής εκστρατεία και η ελληνική συμμετοχή με τους Έλληνες Πρεσβευτές να αφηγούνται σε πρώτο πρόσωπο τις δικές τους εμπειρίες από τροχαία συμβάντα και να μας παροτρύνουν να ακολουθήσουμε μερικούς απλούς κανόνες για να είμαστε ασφαλείς και να σώσουμε όχι μόνο τη δική μας ζωή, αλλά και τις ζωές των άλλων.

Η κυρία Αντριάνα Παρασκευοπούλου, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ, ο κύριος Πασχάλης Τσαρούχας, ηθοποιός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, η κυρία Δήμητρα Κοροκίδα, χάλκινη παραολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στη σφαιροβολία, και ο κύριος Φώτης Θωμάς, μηχανολόγος-αεροναυπηγός και πρωταθλητής στα GOCART, ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου (ΚΣΑ) και έγιναν οι πρεσβευτές της διεθνούς εκστρατείας της FIA στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Θερμά συγχαρητήρια στο Ινστιτούτο και στην Πρόεδρό του, κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά έστειλε μέσω βιντεοπροβολής, ο κύριος Jean Todt, Πρόεδρος της FIA, για την αφοσίωση και την προσήλωσή τους στο στόχο της Οδικής Ασφάλειας, καθώς και στις ελληνικές προσωπικότητες που δρουν σαν τοπικοί πρεσβευτές. «Ειδικότερα» τόνισε ο κύριος Todt, «θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συμβολή σας στην προώθηση της καμπάνιας #3500lives στην Ελλάδα και την Κύπρο, συνεργαζόμενοι στενά με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου, την κοινωνία και τις εθνικές Αρχές.»

Τη μεγάλη της ικανοποίηση και τιμή για τη στενή συνεργασία με τη FIA ώστε να προωθηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το μήνυμα της καμπάνιας για ασφαλέστερους δρόμους στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε όλο τον κόσμο, τόνισε η κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά. Επισήμανε δε ότι όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να υπογράψουμε το μανιφέστο της FIA, καθώς «εάν συνεχιστούν τα τροχαία συμβάντα με αυτόν το ρυθμό, θα φτάσουμε στο 2030 και τα τροχαία θα είναι η πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως». Τη δική της προσωπική μαρτυρία από σοβαρό τροχαίο συμβάν αφηγήθηκε η κυρία Αντριάνα Παρασκευοπούλου, τονίζοντας ότι «… μέσα σε αυτό το χάος, η ζώνη σου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας και νιώθεις ότι χάρη στη ζώνη, έχεις μία ευκαιρία να τα καταφέρεις». Την αναγκαιότητα να προσέχει κανείς στο δρόμο σε συνεχή βάση επισήμανε η άλλη πρέσβειρα της καμπάνιας, η κυρία Δήμητρα Κοροκίδα, παρουσιάζοντας την προσωπική της ιστορία: «Κάποιος κύριος παραβίασε STOP, με εγκατέλειψε, και από τότε έχω μείνει παραπληγική από το στήθος και κάτω».

Η ταχύτητα στο δρόμο αποτελεί μία από τις τρεις βασικές αιτίες θανάτου, γι’ αυτό και ο κύριος Φώτης Θωμάς, πρεσβευτής της καμπάνιας, επισημαίνει ότι «δεν αρκεί να γυρίσουμε εμείς σπίτι για τις οικογένειές μας, αλλά να είμαστε σίγουροι ότι θα προστατέψουμε και τους γύρω μας». Το μήνυμα του κυρίου Πασχάλη Τσαρούχα, επίσης πρεσβευτή της καμπάνιας, στοχεύοντας στην ασφάλεια των μοτοσικλετιστών στο δρόμο, καταλήγει ως εξής: «… Φόρα το κράνος σου! Μείνε μαζί μας!». Ο κύριος Γιώργος Τζιάλλας, Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, εξέφρασε την υποστήριξή του στη διεθνή αυτή εκστρατεία και τόνισε τη σπουδαιότητα της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των Ελλήνων καθώς και των ξένων επισκεπτών στη χώρα μας, όσον αφορά την οδική ασφάλεια. Στατιστικά στοιχεία από τροχαία συμβάντα παρουσίασε ο Ταξίαρχος κύριος Δημήτριος Αθανασόπουλος, Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., εκπροσωπώντας τοn Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης. Επισήμανε επίσης ην αξία της εκστρατείας της FIA για την οδική ασφάλεια, καθώς και του συνολικού έργου του Ινστιτούτου για ασφαλέστερους δρόμους. Αναφερόμενος στην εποικοδομητική συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. με το Ινστιτούτο, έκανε επίσης μνεία των δράσεων συνεργασίας για την ενημέρωση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων συμβάντων.

Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από Φορείς και Οργανισμούς, όπως το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το Υπουργείο Τουρισμού, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, την Τροχαία Αττικής, καθώς και εκπρόσωποι του Ιδιωτικού Τομέα και του Τύπου, οι οποίοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην εκστρατεία και εξήραν τις προσπάθειες του Ινστιτούτου και όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς τον κοινό στόχο για την πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων συμβάντων. Τα μηνύματα της καμπάνιας μεταδίδονται ως κοινωνικά μηνύματα από την τηλεόραση, με έγκριση του ΕΣΡ, ενώ στις ιστοσελίδες του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και του ΚΣΑ έχουν αναρτηθεί πληροφορίες και βίντεο από την ελληνική και τη διεθνή καμπάνια.

Tags: FeaturedΙΟΑΣ
icsbanner-insurance-daily-111png

Related Posts

architectural-design-architecture-building-business-insurancedaily
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Το τοπίο M&A στην ελληνική αγορά

by Insurancedaily editorial team
Feb 7, 2026
Ο Α. Βασιλείου ομιλητής στο Insurance Forum Athens Edition
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Α. Βασιλείου ομιλητής στο Insurance Forum Athens Edition

by Insurancedaily editorial team
Feb 7, 2026
O Γ. Κυριακίδης νέος Επιθεωρητής Πωλήσεων Β. Ελλάδας στη EUROINS
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

O Γ. Κυριακίδης νέος Επιθεωρητής Πωλήσεων Β. Ελλάδας στη EUROINS

by Insurancedaily editorial team
Feb 6, 2026
ΣΕΣΑΕ: Executive Πρόγραμμα Διοίκησης για Ασφαλιστικά Στελέχη
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στις 9 Φεβρουαρίου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΣΑΕ

by Insurancedaily editorial team
Feb 6, 2026
Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου ομιλητής στο Insurance Forum Athens Edition
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου ομιλητής στο Insurance Forum Athens Edition

by Insurancedaily editorial team
Feb 6, 2026
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ μιλά στο Insurance Forum Athens Edition
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ μιλά στο Insurance Forum Athens Edition

by Insurancedaily editorial team
Feb 6, 2026
ΕΕΑ: Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που με βάση την σύμβασή τους δεν εισπράττουν ασφάλιστρα  δεν έχουν υποχρέωση εγγραφής στο IRIS
Οικονομία - Πολιτική

Με την υπογραφή του EEA η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στην Αθήνα

by Insurancedaily editorial team
Feb 6, 2026 - Updated on Feb 7, 2026
We Insurance: Θέση εργασίας για διοικητικό έμπειρο στέλεχος
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Θέση εργασίας: Επιθεωρητής Πωλήσεων & Ανάπτυξης Δικτύου στον Ασφαλιστικό Τομέα

by Βίκυ Γερασίμου
Feb 6, 2026 - Updated on Feb 7, 2026
ΣΔΑΕ: Γεύμα εργασίας & κοπή πίτας με την συμμετοχή εκπροσώπων ασφαλιστικών εταιρειών
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΣΔΑΕ: Γεύμα εργασίας & κοπή πίτας με την συμμετοχή εκπροσώπων ασφαλιστικών εταιρειών

by Insurancedaily editorial team
Feb 6, 2026 - Updated on Feb 7, 2026

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

ydrogios-insurancehome-insurancegif
300x250-4gif
medifirstlaunchcampaign300x250pxgif
banner-300x250-cyprialifegif

TOP#5 Insurancedaily

  • Ασφαλισμένο το εργοστάσιο “Βιολάντα”

    Τι καλύπτει το ασφαλιστήριο της ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    227 shares
    Share 91 Tweet 57
  • Τι ισχύει με τις αποζημιώσεις στο τραγικό δυστύχημα με τους φιλάθλους στη Ρουμανία

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
  • Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Σταύρος Καραγρηγορίου

    120 shares
    Share 48 Tweet 30
  • Υποχρεωτική η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στις ασφαλιστικές – Τι προβλέπει για τους μισθούς

    114 shares
    Share 46 Tweet 29
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: [email protected], Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ