Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Διευκρινήσεις για την Enterprise Insurance Co.


Αγαπητέ κύριε Μωράκη, Ως τακτικός αναγνώστης του Insurance Daily αναφορικά με το άρθρο της 14/3/2012 θα ήθελα να σας διευκρινίσω τα εξής όσον αφορά την εταιρεία Enterprise Insurance Company Plc: Η ασφαλιστική εταιρεία “ENTERPRISE INSURANCE COMPANY PLC”, η οποία εδρεύει στο Γιβραλτάρ R22-R24 Ragged Staff Wharf Queensway Quay, είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών και είναι καταχωρημένη στο Μητρώο Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών που τηρείται στη Δ.Ε.Ι.Α. /Τράπεζα της Ελλάδος.

Έχει Ειδικό Αντιπρόσωπο για διακανονισμό ζημιών κλάδου αυτοκινήτων την εταιρεία με την επωνυμία “ΜΟΤΟΡΑΪΤ ΕΛΛΑΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.” με ΑΡ.Μ.Α.Ε. 64075/01/Β/07/297(08) [με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής τον Γεώργιο Παπαγιαννόπουλο] και Φορολογικό Αντιπρόσωπο τον Γεώργιο Παπαγιαννόπουλο. Η εταιρεία όπως άλλωστε προβλέπεται από το Νόμο είναι εγγεγραμμένη τόσο στο Επικουρικό Κεφάλαιο όσο και στο Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης.

Επίσης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την εγγραφή της στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (σε πρώτη φάση ως συνδεδεμένο μέλος) και την Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ).

Η εταιρεία έχει σημαντική παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο με πάνω από δύο εκατομμύρια πελάτες ανάμεσα στους οποίους εταιρείες “blue chip”, ενώ εκτός της Ελλάδος δραστηριοποιείται με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών και στις παρακάτω χώρες: Ιρλανδία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Δανία, Νορβηγία και Σουηδία.

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η εταιρεία ξεκίνησε τις εργασίες της στην Ελλάδα παρέχοντας τις υπηρεσίες της σε συγκεκριμένα πελατολόγια, δεν εκπροσωπείται από κανέναν από τους διαμεσολαβούντες στους οποίους αναφέρεστε (με τους οποίους συνεργάζεται), έχει δε ήδη αποφασίσει τον ορισμό Νομίμου Αντιπροσώπου για την ίδρυση Υποκαταστήματος. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα https://www.eigplc.com/ Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση. Φιλικά Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Motorite Hellas S.A., Λ. Μεσογείων 356 & Ηπείρου 2.


9 Comments

9 Σχολια

 1. ΚΩΣΤΑΣ

  Mar 15, 2012 at 7:36 AM

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

 2. Αντώνης

  Mar 15, 2012 at 6:01 PM

  Πιστεύω να γνωρίζουν όλοι οι συνεργαζόμενοι της συγκεκριμένης εταιρείας  ποιο είναι το νομικό καθεστώς που διέπει τις εταιρείες ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών. Όπως επίσης και το ότι όλοι τους οι πελάτες που είναι ασφαλισμένοι, αλλά και όσοι πρόκειται να ασφαλιστούν, γνωρίζουν που είναι ασφαλισμένοι σε σχέση με το νομικό καθεστώς.
  Κύριε Παπαγιαννόπουλε έχετε αποστείλει σε όλους αυτούς τους πελάτες σας σχετική εγκύκλιο ποιος θα είναι υπεύθυνος αν η εταιρεία ανακαλέσει την παροχή υπηρεσίας από την επόμενη μέρα; Ή ο κάθε πελάτης θα πείτε ότι έπρεπε να γνωρίζει ή ο συνεργάτης είναι ο άμεσα υπεύθυνος γι αυτό;

  • LAKATHELA

   Aug 3, 2012 at 1:54 PM

   ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

   EOS

   ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  

  • maria mpili

   Feb 11, 2013 at 1:01 AM

   ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ

  • MIMIS KSIROS

   Feb 13, 2013 at 8:32 AM

   Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. 
   ΗΤΑΝ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ “ΕΣΤΙΑ”
    
   ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΒΑΣ , Η “ΕΣΤΙΑ” ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. 
    
   ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΒΑΒΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ , ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΑΡΦΑΝΗΣ – ΧΙΟΝΗΣ – ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ ΚΛΠ. 
    
   ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΤΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ.

 3. maria mpili

  Feb 11, 2013 at 12:58 AM

  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ  ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ 90 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ 100 ΕΥΡΟ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 160 ΚΑΙ  170 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΛΗΨΕΙΣ???
  ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ   ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ??

  ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΣΦΑΛΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΓΡΙΒΑΛΤΑΡ???? ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΩΝΑΧΑ

 4. ΝΙΚΟΣ

  Feb 11, 2013 at 5:12 PM

  Την καλύτερη απάντηση σε αυτά που ρωτάτε θα την πάρετε απο τα συνεργεία επισκευής οχημάτων.
  Για ρωτήστε κανένα απο αυτά, ζημιά που έγινε πριν ένα μήνα πότε θα πληρωθούν?

  • MIMIS KSIROS

   Feb 13, 2013 at 8:27 AM

   του ΑΓΙΟΥ @@@@@@@@@@@@@@ ΑΝΗΜΕΡΑ

 5. δημητρης φραντζεσκος

  Oct 9, 2014 at 10:05 AM

  ΤΗΝ 26-03-2014 Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ Κυριτσιπασακης Γρηγορης με FORD SIERA NM 9935 ME ΤΡΑΚΑΡΕ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ STOP ( Aριθμ. φακελ. 50939) εκανε δηλωση( YARIS ZYA 1567) Eκτοτε αναμενω,και ενοχλω μεσω δικηγορου πια αλλα περιμενω οπως λενε να φωτογραφισουν το αμαξι του…
  καλα τα μικρα ασφαλιστρα αλλα εαν σαν αντιδικοι τρεχουμε στα δικαστηρια για να παρουμε τα λεφτα μας(1500 Ε) γινομαι και γω ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ , αν θελετε απαντηστε ( που δεν το βλεπω, απο την πρακτικη που ακολουθειται) συνηθως μιλαμε με κον ΚΑΡΛΟ

Σχολιαστε ελευθερα

Το email σας δεν θα προβάλλεται δημοσίως. Τα πεδία με αστερίσκο είναι απαιτούμενα *

14 − twelve =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Διευκρινήσεις για την Enterprise Insurance Co.! https://www.insurancedaily.gr/diefkrinisis-gia-tin-enterprise-insurance-co/