Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Διεύρυνση συνεργασιών για την Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers

logo-daedalus

Σε διεύρυνση των συνεργασιών της προχωρεί η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers με στόχο να ενισχύσει το δίκτυο που δημιουργεί σε όλη την Ελλάδα. Σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών της δραστηριοτήτων και με αιχμή το αποκλειστικό ασφαλιστικό της προϊόν Wise Act, η Εταιρεία φιλοδοξεί με τους νέους συνεργάτες της να ενισχύσει την παραγωγή και να ικανοποιήσει το αυξημένο ενδιαφέρον που συναντά στα εξειδικευμένα προϊόντα της.

Ήδη η διοίκηση της Εταιρείας βρίσκεται σε επαφή με ενδιαφερόμενα ασφαλιστικά γραφεία τα οποία θα προσχωρήσουν ως «δορυφόροι» των εργασιών της, στα γραφεία που η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers ξεκίνησε να δημιουργεί στις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Ταυτόχρονα η Εταιρεία στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, έχει ήδη ετοιμάσει τις υποδομές και τους χώρους, ώστε από μέσα Δεκεμβρίου να μπορεί να παρέχει συστέγαση και άρτια εκπαίδευση σε επιλεγμένους ασφαλιστικούς συνεργάτες (πρόσωπα καθώς και σε ομάδες ή γραφεία ολόκληρα) προκειμένου να αξιοποιηθούν στην ανάπτυξη των εργασιών της οι οποίες εστιάζουν εκτός του Wise Act και στο πρόγραμμα κατοικίδιων που αναπτύσσεται δυναμικά καθώς και σε άλλα εξειδικευμένα προγράμματα τα οποία θα ξεκινήσει να τα προωθεί η Εταιρεία από αρχές του νέου έτους. Σχετίζονται με ένα καινοτόμο και αποκλειστικό προϊόν κοσμητικής ιατρικής και  οδοντιατρικής και ακόμα δύο νέα προγράμματα τα οποία θα προωθηθούν στην ασφαλιστική (και όχι μόνο) αγορά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Διεύρυνση συνεργασιών για την Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers! https://www.insurancedaily.gr/dievrynsi-synergasion-gia-tin-daedalus-life-insurance-reinsurance-brokers/