
Την Πέμπτη 29 Μαϊου, στο πλαίσιο της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ομίλου, η INTRACOM ανακοίνωσε τη τμηματική απόκτηση των μετοχών της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με σκοπό την είσοδό της στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Αποκλειστικές δηλώσεις για τη συνεργασία αυτή έκαναν στο Insurancedaily.gr ο Σωκράτης Κόκκαλης, Ιδρυτής και βασικός μέτοχος του Ομίλου Intracom και ο Νίκος Μακρόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική .
“Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επένδυση που κάναμε μέχρι σήμερα. Ξέρουμε ότι η εταιρεία είναι αξιόπιστη και δραστήρια στον ελληνικό χώρο και 100% ελληνική εταιρεία. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και για αυτό μπαίνουμε σε αυτόν τον κλάδο που τον πιστεύουμε.” ανέφερε ο κ. Κόκκαλης.
Διαβάστε επίσης: Το success story της Ευρώπη Ασφαλιστική
Από την πλευρά του ο κ. Μακρόπουλος τόνισε πως “ενώνουμε τις δυνάμεις μας με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους και θεωρούμε ότι μέσα από τη συνεργασία αυτή η Ευρώπη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ασφαλιστική αγορά”.
Δείτε το video:
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Τεχνικός Διευθυντής o κ.Μιχάλης Κολέτσος
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των 7 εκατ. ευρώ

INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα

Η CrediaBank και η Ευρώπη Ασφαλιστική μαζί σε έναν ενιαίο όμιλο

Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista

Εμπόδιο για την ασφαλιστική αγορά ο αρνητικός ρυθμός των αποταμιεύσεων

Το Piraeus Starup Accelerator στήριξε τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Διαγωνισμός στην Insurancemarket για ένα iPhone Duo


















