ΕΘΝΙΚΗ FULL HEALTH VALUE

Δηλώσεις Σ. Κόκκαλη και Ν. Μακρόπουλου για το deal της χρονιάς στην ασφαλιστική αγορά (video)

Την Πέμπτη 29 Μαϊου, στο πλαίσιο της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ομίλου, η INTRACOM ανακοίνωσε τη τμηματική απόκτηση των μετοχών της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με σκοπό την είσοδό της στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Αποκλειστικές δηλώσεις για τη συνεργασία αυτή έκαναν στο Insurancedaily.gr ο Σωκράτης Κόκκαλης, Ιδρυτής και βασικός μέτοχος του Ομίλου Intracom και ο Νίκος Μακρόπουλος Πρόεδρος [...]

Sofos Insurance
Δηλώσεις Σ. Κόκκαλη και Ν. Μακρόπουλου για το deal της χρονιάς στην ασφαλιστική αγορά (video)

Την Πέμπτη 29 Μαϊου, στο πλαίσιο της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ομίλου, η INTRACOM ανακοίνωσε τη τμηματική απόκτηση των μετοχών της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με σκοπό την είσοδό της στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Αποκλειστικές δηλώσεις για τη συνεργασία αυτή έκαναν στο Insurancedaily.gr ο Σωκράτης Κόκκαλης, Ιδρυτής και βασικός μέτοχος του Ομίλου Intracom και ο Νίκος Μακρόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της  ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική .

“Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επένδυση που κάναμε μέχρι σήμερα. Ξέρουμε ότι η εταιρεία είναι αξιόπιστη και δραστήρια στον ελληνικό χώρο και 100% ελληνική εταιρεία. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και για αυτό μπαίνουμε σε αυτόν τον κλάδο που τον πιστεύουμε.” ανέφερε ο κ. Κόκκαλης.

Διαβάστε επίσης: Το success story της Ευρώπη Ασφαλιστική

Από την πλευρά του ο κ. Μακρόπουλος τόνισε πως “ενώνουμε τις δυνάμεις μας με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους και θεωρούμε ότι μέσα από τη συνεργασία αυτή η Ευρώπη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ασφαλιστική αγορά”.

Δείτε το video:

Orizon
Europi Insurance

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα