Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η DIN αλλάζει brand name και κάνει «άνοιγμα» σε συνεργάτες

Antonogiorgos_parlamas

Στροφή στη δραστηριότητά της πραγματοποίησε τα δύο τελευταία χρόνια η DIN, τοποθετώντας στον πυρήνα των εργασιών της, υπηρεσίες ορθής διαχείρισης χαρτοφυλακίου για συνεργάτες δομώντας μοντέλο In House Brokers System (IHBS) στον κλάδο Ζωής.

Στο πλαίσιο της εν λόγω στρατηγικής της στόχευσης η Εταιρεία προχώρησε πρόσφατα και στην αλλαγή του brand name της, μεταβαίνοντας σημειολογικά από το Development Insurance Network στο Dynamic Insurance Network.

Όπως αναφέρει ο ένας εκ των δύο ιδρυτών της Εταιρείας, κ. Θ. Αντωνογεώργος, «Η DIN έχοντας διαγράψει πορεία 9 ετών στον κλάδο, έχει υγιές χαρτοφυλάκιο και εξελίσσει συνεχώς τις συνεργασίες με το δίκτυό της, το οποίο εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα. Το 40% των εργασιών μας αφορούν τον κλάδο ζωής, του οποίου τη Διεύθυνση Ανάπτυξης έχει αναλάβει τα τελευταία δύο χρόνια ο κ. Β. Καματερός. Πιστεύουμε σαν εταιρεία στο In House Brokers System και επενδύουμε στο μοντέλο αυτό παρέχοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις στους συνεργάτες μας. Επιπρόσθετα τους παρέχουμε και τη δυνατότητα παρακολούθησης εκπαιδευτικών ημερίδων και σεμιναρίων επαναπιστοποίησης».

Μιλώντας σχετικά με τις υπηρεσίες διαχείρισης χαρτοφυλακίου, ο κ. Μ. Παρλαμάς, συνιδρυτής της DIN, εξηγεί πώς «Η Εταιρεία παρέχει στους συνεργάτες της εργαλεία που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους ως επαγγελματίες και τις υπηρεσίες προς τους πελάτες τους. Στην ουσία τους δίνουμε πρόσβαση σε ένα ηλεκτρονικό γραφείο μέσα από το οποίο μπορούν να κάνουν, συγκριτική τιμολόγηση σε 26 ασφαλιστικές εταιρείες και άμεση έκδοση συμβολαίου χωρίς την δική μας παρέμβαση 24/365. Αυτήν τη στιγμή η πλατφόρμα αφορά τους κλάδους αυτοκινήτου, σκαφών, πυρός, γενικής αστικής ευθύνης και θα επεκταθεί και σε άλλους κλάδους ασφάλισης. Θεωρούμε ότι με τους συνεργάτες πρέπει να δημιουργούνται μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις και αυτό το έχουμε αποδείξει στα 28 χρόνια που βρισκόμαστε στην ασφαλιστική αγορά».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η DIN αλλάζει brand name και κάνει «άνοιγμα» σε συνεργάτες! https://www.insurancedaily.gr/din-allazi-brand-name-ke-kani-anigma-se-synergates/