Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Δείτε ποιοι Ασφαλιστές εξελέγησαν με τον συνδυασμό “Το επιμελητήριο μας”


Με τον αριθμό ρεκόρ των 5.493 ψήφων σε επιμελητηριακές εκλογές εκλέχθηκαν για ακόμη μια τετραετία τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου επαγγελματικού επιμελητηρίου της χώρας, αυτό των Αθηνών.

Όπως πρώτοι αναφέραμε στο insurancedaily.gr ο μεγάλος νικητής των εκλογών αναδείχθηκε ο νυν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και Επικεφαλής τους σχήματος “Το επιμελητήριό μαςΙωάννης Χατζηθεοδοσίου  συγκεντρώνοντας 2.989 ψήφους, νούμερο που αντιστοιχεί στο 55% των ψηφοφόρων. Δεύτερος στις εκλογές αναδείχθηκε ο Νίκος Λεβετσοβίτης επικεφαλής του σχήματος “Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών” συγκεντρώνοντας …ψήφους δηλαδή το 25% των ψηφοφόρων, ενώ το διοικητικό συμβούλιο θα συμπληρώσουν μέλη από τα σχήματα «Επαγγελματική Ανάπτυξη», με επικεφαλής τον Γιάννη Ρεκλείτη, «Ανοικτό Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Γιάννη Βαφειαδάκη, «Ένωση Επιμελητηρίου» με επικεφαλής τον Γιώργο Ζηκόπουλο καθώς και  οι συνδυασμοί «Σ.Ε.Π. Σίγουρη Επαγγελματική Προοπτική» με επικεφαλής τον Βασίλη Καρναχωρίτη, «Ασφαλιστική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Κλήμη Δημαρχιάδη και «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συνεργασία» με επικεφαλής τον Αναστάσιο Καυκαλέτο.

Διαβάστε επίσης: Αυτοδυναμία για τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με 55% στις εκλογές ΕΕΑ 

Όσον αφορά τους “Ασφαλιστές” από το τμήμα υπηρεσιών που θα συμμετέχουν στο νέο σχήμα από τον συνδυασμό του Ι. Χατζηθεοδοσίου εξελέγησαν οι:

  • Δημήτρης Γαβαλάκης με 275 σταυρούς
  • Γιώργος Παϊκόπουλος με 205 σταυρούς
  • Γιώργος Καραβίας με 156 σταυρούς
  • Σπυρίδων Σταυρούλιας με 144 σταυρούς (Λογιστικές υπηρεσίες)
  • Σταμάτης Συγγρός με 141 σταυρούς
  • Νικόλαος Παναγιωτάκης με 140 σταυρούς
  • Παντελής Παναγιώτης με 133 σταυρούς (Φοροτεχνικός)

 

 

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 12 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δείτε ποιοι Ασφαλιστές εξελέγησαν με τον συνδυασμό "Το επιμελητήριο μας"! https://www.insurancedaily.gr/dite-pii-asfalistes-exelegisan-ton-syndiasmo-epimelitirio-mas/