Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Δυναμική ενίσχυση της CNP ΖΩΗΣ στην ασφαλιστική αγορά

logo CNP ΖΩΗΣ

Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ασφαλιστική ανάγκη, το 1ο εξάμηνο του 2018, η CNP ΖΩΗΣ διατήρησε υψηλά τα ποσοστά ικανοποίησης των 89.145 πελατών της, επενδύοντας στη διαχρονική σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης. Με προσήλωση στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του Συνεργάτη και του πελάτη, σε συνδυασμό με την προσωποποιημένη ανταπόκριση με ταχύτητα κι αποτελεσματικότητα, κατάφερε να ξεχωρίσει στην ασφαλιστική αγορά. Στο πλαίσιο αυτό η Εταιρία:

  • Εμπλούτισε τις ασφαλιστικές καλύψεις εντάσσοντας πρωτοποριακά προγράμματα Σοβαρών Ασθενειών ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ξεχωριστές ανάγκες του άνδρα, της γυναίκας και του παιδιού (Bonjour Man´s Care, Bonjour Woman´s Care, Bonjour Kid´s Care).
  • Ανακοίνωσε την ένταξη της νέας παροχής συμπληρωματικής ασφάλισης «Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ασθένεια ή Ατύχημα» στην οικογένεια των προϊόντων της, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τον κλάδο ζωής στον οποίο έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση τον τελευταίο χρόνο.
  • Ανέπτυξε τις εργασίες της, σχεδιάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα, κυρίως σε ομαδική βάση, τα οποία απέδωσαν καρπούς.
  • Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το Δίκτυο Συνεργατών της, ανέλυσε τις προτάσεις τους με στόχο τη βελτίωση των υφιστάμενων προγραμμάτων.
  • Με την καρδιά ανάπτυξης κάθε Ασφαλιστικής Εταιρίας να κτυπά στους Συνεργάτες της, η CNP ΖΩΗΣ διεύρυνε το Δίκτυο Συνεργατών της προσελκύοντας και εκπαιδεύοντας 52 νέους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.
  • Υλοποιώντας το εξωστρεφές επιχειρησιακό της πλάνο, η Εταιρία σύναψε Στρατηγικές Συνεργασίες με κοινή προοπτική την επίτευξη ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων.

Έμφαση στην αποταμίευση – επένδυση – σύνταξη

Με εστίαση στο τρίπτυχο: αποταμίευση – επένδυση – σύνταξη, η CNP ΖΩΗΣ, το 2ο εξάμηνο του 2018, εργάζεται εντατικά πάνω στην εισαγωγή σύγχρονων unit linked προϊόντων, που διευρύνουν τη γκάμα των προγραμμάτων της, προσφέροντας ελκυστικές επιλογές. Με τα νέα unit linked προγράμματα (εφάπαξ και περιοδικών καταβολών), που προσαρμόζονται στο προφίλ κάθε πελάτη, η Εταιρία έρχεται να καλύψει ανάγκες αποταμίευσης συγκεκριμένων μακροχρόνιων στόχων όπως: εκπαιδευτική αποκατάσταση, συνταξιοδότηση, ή/και δημιουργία εφάπαξ μελλοντικού κεφαλαίου.

Η CNP ΖΩΗΣ σχεδιάζει τα επόμενα βήματα και υλοποιεί την επιχειρηματική της στρατηγική. Πάνω στα γερά θεμέλια της τοπικής και διεθνούς της αξιοπιστίας, χτίζει νέες υπηρεσίες και προϊόντα για τις ανάγκες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δυναμική ενίσχυση της CNP ΖΩΗΣ στην ασφαλιστική αγορά! https://www.insurancedaily.gr/dynamiki-enischysi-tis-cnp-zois-stin-asfalistiki-agora/