Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΔΥΝΑΜΙΣ: Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους ασφαλισμένους της Μάνδρας

πλημμύρες

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των ασφαλισμένων της, των οποίων τα οχήματα καταστράφηκαν ή υπέστησαν ζημιές κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη Μάνδρα Αττικής.

Εντός 4 ημερών είχαν γίνει οι αναγκαίες διοικητικές ενέργειες, διεκπεραιώθηκαν άμεσα οι απαιτούμενες διαδικασίες υποβολής στοιχείων και δικαιολογητικών και καταβλήθηκαν οι κατά περίπτωση αποζημιώσεις, βοηθώντας στην στήριξη των ιδιοκτητών που τα οχήματά τους καταστράφηκαν και δεν επιδέχονταν επισκευής.

πλημμύρες

Επίσης η Εταιρεία αποζημίωσε με τις ίδιες, ταχύτατες, διαδικασίες τους ασφαλισμένους, των οποίων τα οχήματα χρειάστηκαν επισκευή και επιπρόσθετα, σε συνεργασία με την FMS, τους προσέφερε δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης, έως ότου να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του δικού τους.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα, ότι στηρίζει τους ασφαλισμένους της και βρίσκεται κοντά τους όπως οφείλει, επιβεβαιώνει τους συνεργάτες της που την επιλέγουν, και αναδεικνύει το τι σημαίνει πολιτισμός στην ασφάλιση όπως αυτός εκφράζεται μέσα από τη σωστή, ακέραιη και συνεπή λειτουργία μιας ασφαλιστικής εταιρείας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − eight =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΔΥΝΑΜΙΣ: Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους ασφαλισμένους της Μάνδρας! https://www.insurancedaily.gr/dynamis-amesi-katavoli-ton-apozimioseon-stous-asfalismenous-tis-mandras/