Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ε. Κουτσοβασίλη: Υποψήφια με το σχήμα “Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών”

Ε. Κουτσοβασίλη

«Είναι η ώρα το Επιμελητήριο της Αθήνας να βγει από την απαξίωση και να περάσει στα χέρια των ανθρώπων της δουλειάς, της δράσης και των λύσεων»

Τονίζει η κ. Έφη Κουτσοβασίλη, Μεσίτης Ασφαλίσεων και υποψήφια σύμβουλος του ΕΕΑ, με το συνδυασμό «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών» του Νίκου Λεβετσοβίτη. Για το σκοπό αυτόν επικοινωνήσαμε μαζί της και της ζητήσαμε να μας απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις προκειμένου να παραθέσει τα επιχειρήματά της σχετικά με την υποψηφιότητά της στις επικείμενες εκλογές Δεκεμβρίου.

Συνέντευξη Έφης Κουτσοβασίλη 

Κ. Κουτσοβασίλη, στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου θα είστε για πρώτη φορά υποψήφια σύμβουλος του ΕΕΑ με την «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών», ποιοι είναι οι λόγοι που σας ώθησαν σε αυτή σας την κίνηση;

Πήρα αυτή την απόφαση γιατί, μετά από δεκαετίες επαγγελματικής δραστηριότητας, πιστεύω ακράδαντα πως οι ενεργοί και αποφασισμένοι επαγγελματίες, που έχουμε εμπιστοσύνη στις γνώσεις μας, στις εμπειρίες μας και κυρίως στην πεποίθηση μας ότι μπορούμε να δώσουμε λύσεις, πρέπει να βγούμε μπροστά με τόλμη και θέληση για αλλαγή. Η εποχή απαιτεί να δράσουμε αποτελεσματικά και να ανανεώσουμε πραγματικά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας. Ο συνδυασμός μας «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών» και ο Νίκος Λεβετσοβίτης εγγυόμαστε ότι είμαστε αποφασισμένοι και σίγουροι γι’ αυτό.

Γιατί πιστεύετε ότι ένα μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας στις προσεχείς εκλογές πρέπει να στηρίξει με την ψήφο του το συνδυασμό σας;

Είναι η ώρα το Επιμελητήριο της Αθήνας, το επιμελητήριο των δεκάδων χιλιάδων μελών, να βγει από την απαξίωση και να περάσει στα χέρια των ανθρώπων της δουλειάς, της δράσης και των λύσεων. Η «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών» με ολοκληρωμένο πρόγραμμα μπορεί να δώσει τη νέα πνοή και να το βγάλει από το τέλμα που έχει οδηγηθεί σήμερα. Το Επιμελητήριο της Αθήνας σήμερα απουσιάζει από τις εξελίξεις. Ο επαγγελματίας δεν νιώθει ότι το έχει σύμμαχο. Αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και αυτός είναι ο βασικός λόγος που τα μέλη του Επιμελητηρίου χρειάζεται με την ψήφο τους να μας εμπιστευτούν.

Ποιοι θα είναι οι άξονες που θα κινηθεί η διοίκησή σας, εάν και εφόσον, είστε η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου της Αθήνας;

Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, που ήδη έχει δημοσιοποιηθεί, περιλαμβάνει 8 άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η διοίκησή μας. Θέλουμε ένα Επιμελητήριο πρωταγωνιστή που θα παρεμβαίνει αποφασιστικά, θα αξιοποιεί δημιουργικά προς όφελος των μελών του κάθε δυνατότητα και ευκαιρία, θα στηρίζει και θα καθοδηγεί νέες επιχειρηματικές προσπάθειες, θα προωθεί την καινοτομία και εν κατακλείδι θα βοηθά πραγματικά τα μέλη του χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο.

Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία εδώ 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − three =

To Top