Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ε. Τριανταφύλλου: Η Ευρώπη Ασφαλιστική έχει υψηλή φερεγγυότητα και έντονα αναπτυξιακή πορεία


H Ευρώπη Ασφαλιστική είναι για εμένα… πεδίο κοινών στόχων και φιλοσοφίας. Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικό κοινωνικό αποτύπωμα και θα πρέπει να εστιάζεται σε εκείνες τις δραστηριότητες που μπορεί να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με τις τέσσερις έννοιες με τις οποίες συνέδεσε την ύπαρξη και το όραμα για το μέλλον της «Φερεγγυότητα, Ποιότητα, Σεβασμός και Υπευθυνότητα» θεωρώ ότι τηρεί με αξιοπρέπεια τις αρχές της Ιδιωτικής Ασφάλισης και μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στους ασφαλισμένους της. Είναι μια εταιρεία υψηλής φερεγγυότητας και με έντονα αναπτυξιακή πορεία, με κύριο στοιχείο διαφοροποίησης την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών κάλυψης κινδύνων, που αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες του καταναλωτή και της αγοράς και προσβλέπει στην κάλυψη αυτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά την επιτυχημένη είσοδό της στο retail λίγα χρόνια πριν, είναι έτοιμη να εισέλθει και στον κλάδο Υγείας, όπως επιβάλλουν οι συνθήκες της εποχής, με τη συρρίκνωση των παροχών της Δημόσιας Υγείας και τις ανάγκες που αυτό δημιουργεί για την Ιδιωτική Ασφάλιση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που κλήθηκα να συμμετάσχω και να συντονίσω το εγχείρημά της αυτό και σκοπός μου είναι να συνδράμω αποτελεσματικά ώστε να παρουσιάσει και την ίδια συνέπεια στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους της που ακολουθεί στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων εδώ και πολλές δεκαετίες.

Μία γυναίκα σε έναν ανδροκρατούμενο κλάδο αισθάνεται… ότι πρέπει να προσπαθήσει παραπάνω για να κερδίσει την εκτίμηση των συνεργατών της. Ειδικά στα πρώτα χρόνια της καριέρας της θέλει κόπο για να υπερνικήσει τα στερεότυπα και να αποκτήσει επαγγελματική ταυτότητα βασισμένη σε γνώσεις, ταλέντα, δεξιότητες και ικανότητες. Προσωπικά δεν νιώθω ότι επέτρεψα στα στερεότυπα που αφορούν το φύλο να με αποθαρρύνουν για το τι επιτρέπεται να προσδοκώ. Θεωρώ εξάλλου ότι δεν τίθεται θέμα ισορροπίας ρόλων γιατί η ζωή μας είναι γεμάτη πολλαπλούς ρόλους και χρειάζεται να θέτουμε συνεχώς προτεραιότητες και να κάνουμε επιλογές. Πρέπει να θέτουμε όρια σε εμάς, στην οικογένειά μας, στους γύρω μας, να αναθέτουμε ρόλους και να παλεύουμε τα όποια στερεότυπα. Η ισορροπία υπάρχει μέσα μας και, αν αισθανόμαστε σίγουροι, έχουμε τη δύναμη να διαχειριστούμε θέματα και καταστάσεις.

Όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε σήμερα να… κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε εκ νέου τις ανάγκες που προκύπτουν μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον και να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν στο εξασθενημένο κοινωνικό σύστημα με άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Έτσι, σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητο να επιτευχθούν επωφελής συνεργασίες, μέσα από τις οποίες θα προσφέρονται πρωτοποριακές ασφαλιστικές λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες αυτές. Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και στη, δημόσια και ιδιωτική, αγορά υγείας και προσβλέπει να βρίσκεται δίπλα στον ασφαλισμένο προσφέροντας, με λογικό κόστος, ποιο τικές λύσεις για την κάλυψη των ασφαλιστικών του αναγκών.
Όταν δεν εργάζομαι… αφιερώνω τον ελεύθερο χρόνο μου στην οικογένειά μου. Επιλέγω πράγματα που με αποφορτίζουν και μου δίνουν ενέργεια και έμπνευση, αλλά και μου ανοίγουν νέα πεδία εμπειριών και μάθησης, όπως τα ταξίδια και τα βιβλία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + fifteen =

To Top