ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

ΕΑΔΕ: Εκπρόσωποι και μέλη φορέων της διαμεσολάβησης στη διαμαρτυρία για την NN

ΕΑΔΕ

Ηχηρό μήνυμα απέστειλε ο κλάδος της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης προς την διοίκηση της ΝΝ σήμερα στην προγραμματισμένη του συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Λ. Συγρού 198.

Εκπρόσωποι και μέλη των Σωματείων της ΕΑΔΕ – ΠΟΑΔ, ΕΕΑΕ, ΠΣΣΑΣ, ΠΣΑΣ, καθώς και οι εκπρόσωποι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας ο Πρόεδρος κ. Ι Χατζηθεοδοσίου ο Αντιπρόεδρος κ. Ν. Γρέντζελος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δ. Γαβαλάκης έδωσαν δυναμικά το παρών, και συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της συγκέντρωσης η οποία είχε παλμό, δυναμική και βεβαιότητα για την συνέχεια.

Έγινε ξεκάθαρο μέσα από τις τοποθετήσεις των Προέδρων των Σωματείων κ.κ. Θ. Γουργούλη, Π. Μιχαλόπουλο, Γ. Τοζακίδη, όπως και από τις πρόσθετες παρεμβάσεις του Προέδρου κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και του Γεν. Γραμματέα κ. Δ. Γαβαλάκη ότι η εταιρεία ΝΝ οφείλει να συμμορφωθεί με τον νόμο γιατί οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές δε θα «κάνουν πίσω».

Όπως επισημάνθηκε η σημερινή εκδήλωση είναι η εκκίνηση και η κλιμάκωση της προσπάθειας, καθώς έχουν ήδη προηγηθεί συναντήσεις με την Διοίκηση της Εταιρείας και έχει ζητηθεί η συμμόρφωση των ασφαλιστικών της συμβάσεων με όσα ορίζει ο Ν 4583/18.

Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση, ακολουθώντας τις συντονισμένες αποφάσεις των Σωματείων,  στις οποίες αρωγός είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας,  εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην στάση της ΝΝ και καταδίκασαν την επιλογή της να διαφοροποιηθεί από την νομοθεσία, στην δημιουργία της οποίας συμμετείχαν όλοι φορείς της Ασφαλιστικής Αγοράς.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 20 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕΑΔΕ: Εκπρόσωποι και μέλη φορέων της διαμεσολάβησης στη διαμαρτυρία για την NN! https://www.insurancedaily.gr/eade-ekprosopoi-kai-meli-foreon-tis-di/