
Σε θετικά αποτελέσματα καταλήγουν οι πρωτοβουλίες της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) για διεύρυνση των Μελών του συστήματος Φιλικού Διακανονισμού.
Συγκεκριμένα ύστερα από συζητήσεις μεταξύ εκπροσώπων της ΕΑΕΕ με εκπροσώπους εταιριών Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στη χώρα στον κλάδο αυτοκινήτου, με γνώμονα την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων – πελατών που εμπλέκονται σε τροχαία ατυχήματα, η συντριπτική πλειοψηφία των ΕΠΥ και συγκεκριμένα έξι εταιρίες εκδήλωσαν πρόθεση να συμμετέχουν στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού.
Με την προσχώρηση των 6 νέων εταιριών προστίθενται άνω των 530.000 οχήματα στο σύνολο των αυτοκινήτων που εξυπηρετούνται από το σύστημα Φιλικού Διακανονισμού με προφανές όφελος για τους ασφαλισμένους.
Σχόλια

Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Ασφάλιση υγείας: Τι έδειξε η «ακτινογραφία» για τις αυξήσεις
Βασικός ο ρόλος των ασφαλιστικών στην Ένωση Αποταμιεύσεων
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

Ζητούμενο η θεσμική αναγνώριση των ασφαλιστικών επενδυτικών προϊόντων

Οι φυσικές καταστροφές αλλάζουν τον χάρτη της ασφάλισης

Φυσικές καταστροφές: Η ασφάλιση ως μοχλός ανθεκτικότητας

H Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος στους "Αταίριαστους" (video)

Επένδυση στην ανθεκτικότητα: Το μήνυμα της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Natcat Summit


















