Ασφάλιση Επιχειρήσεων Ειδήσεις & Νέα

EEA-EAEE: Σήμερα το απόγευμα η εκδήλωση “Η ασφάλιση της επιχείρησης” στη Θεσσαλονίκη

by The Climate Reality Project on Unsplash

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη το ΕΕΑ και η ΕΑΕΕ, με στόχο να ενημερώσουν τους επιχειρηματίες για την αξία της ασφάλισης. Η εκδήλωση θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη.

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Γ. Μασούτης, Πρόεδρος, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Γιάννης Σταύρου Α’ Αντιπρόεδρος – Εκτελεστικός, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου Πρόεδρος, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Giuseppe Zorgno Μέλος ΔΣ, Πρόεδρος Επιτροπής Αστικής Ευθύνης & Επαγγελματικών Ευθυνών, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Παναγιώτης Δημητρίου Αντιπρόεδρος ΔΣ, Πρόεδρος Επιτροπής Solvency II, Risk & Οικονομικών, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Ερρίκος Μοάτσος Μέλος Δ.Σ. & Πρόεδρος Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών & Σκαφών, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και Δημήτρης Γαβαλάκης Γενικός Γραμματέας, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Μεταξύ των ζητημάτων που θα αναλυθούν είναι η αξία της διαμεσολάβηση στην ασφάλιση της επιχείρησης, η κάλυψη της περιουσάις, οι ομαδικές ασφαλίσεις και τα οφέλη τους, η ασφάλιση αστικής ευθύνης και επαγγελματικών ευθυνών κ.α., οι ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων, η ασφάλιση της περιουσίας της επιχείρησης, ο ρόλος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης κ.α.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − seven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
EEA-EAEE: Σήμερα το απόγευμα η εκδήλωση "Η ασφάλιση της επιχείρησης" στη Θεσσαλονίκη! https://www.insurancedaily.gr/eea-eaee-simera-to-apogeyma-i-ekdilosi-i-asfa/