
Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, συναισθανόμενο τις τεράστιες ανάγκες, προχώρησε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 στην παράδοση τροφίμων και νερού στους Δήμους Μάνδρας και Νέας Περάμου.
Έξι φορτηγά γεμάτα με τρόφιμα και μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού εστάλησαν στα Δημαρχεία Μάνδρας και Ν. Περάμου.
Οι παραδόσεις έγιναν παρουσία της Δημάρχου Μάνδρας κας. Ιωάννας Κριεκούκη, και του Δημάρχου Ν. Περάμου, κ. Γρηγόρη Σταμούλη.
Από το ΕΕΑ παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Ρεκλείτης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Κολλάρος και το μέλος Δ.Σ. κ. Νίκος Γρέντζελος.

Η προσφορά τροφίμων και νερού πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή των δύο αστικών εταιριών του ΕΕΑ, «Ερμής Αστική Εταιρεία ΕΕΑ» και «Προμηθέας».
Για μία ακόμη φορά το ΕΕΑ στέκεται εμπράκτως δίπλα σε επαγγελματίες και πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά, και δεσμεύεται ότι θα συμβάλει με κάθε δυνατό μέσο στην ανακούφιση των πληγέντων, αλλά και στην προσπάθεια επούλωσης των μεγάλων πληγών που άφησε πίσω της η τραγωδία αυτή.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Στη βουλή αύριο ο Γ. Χατζηθεοδοσίου για το ν/σ επαγγελματικής ασφάλισης

ΕΕΑ: «Η ακρίβεια «γονατίζει» την κοινωνία»

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Με πρωτοβουλία του ΕΕΑ απομακρύνθηκαν 2,5 τόνοι απορριμμάτων από τον βυθό της Βάρκιζας

Η σημασία της συλλογικής προσφοράς στους συντονιστές (video)

Πολυετής η προσφορά των συντονιστών ασφαλιστών (video)

ΕΕΑ : Νέα μεγάλη φιλοπεριβαλλοντική δράση


















