Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΕFG Eurolife-Eurobank: Πρωτοπόρα Συνεργασία με Ιατρικό-Βιοϊατρική


Η Eurobank EFG και η EFG Eurolife Ασφαλιστική, σε συνεργασία με τους Ομίλους Ιατρικού Αθηνών και Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, θέτουν σε εφαρμογή το Πρόγραμμα «Ζωή και Υγεία». Πρόκειται για πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα προνομιακής πρωτοβάθμιας Ιατρικής Φροντίδας και κάλυψης Νοσοκομειακής Περίθαλψης. Το Πρόγραμμα αφορά όλους τους πελάτες της τράπεζας Eurobank που τηρούν έναν οποιοδήποτε λογαριασμό καταθέσεων στην τράπεζα, ανεξαρτήτως ποσού, οι οποίοι πλέον αποκτούν το δικαίωμα κάλυψης ιατρικών και διαγνωστικών παροχών είτε εντελώς δωρεάν είτε με έκπτωση, η οποία φτάνει και το 40%.

Με ετήσιο κόστος μόλις 100 ευρώ ο πελάτης της τράπεζας που αποκτά το πρόγραμμα «Ζωή και Υγεία» έχει πρόσβαση σε παροχές υγείας, όπως δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως 200 ευρώ το χρόνο, με εκπτώσεις έως 40% για περαιτέρω εξετάσεις, δωρεάν check up και σημαντικές εκπτώσεις – έως 20% σε περίπτωση Νοσηλείας και έως 40% σε οδοντιατρικές εργασίες και οφθαλμολογικές εξετάσεις. Οι δικαιούχοι του Προγράμματος έχουν επίσης τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω τηλεφωνικού κέντρου όλο το 24ωρο, καθημερινές και αργίες, με εξειδικευμένο προσωπικό των δύο παρόχων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ασφαλιστικών Εταιρειών ΕFG Eurolife Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου επεσήμανε ότι «με το Πρόγραμμα “Ζωή & Υγεία” απευθυνόμαστε σε κάθε ελληνική οικογένεια σε τρεις άξονες, πρώτα στην Πρόληψη, που είναι το θεμέλιο της καλής υγείας, με τις δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις και το check up, δεύτερον, στις συνήθεις Ιατρικές Επισκέψεις, που προσφέρονται δωρεάν, και, τρίτον, στην πρόσβαση σε Υπηρεσίες Νοσηλείας υψηλού επιπέδου με σημαντικές εκπτώσεις».

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕFG Eurolife-Eurobank: Πρωτοπόρα Συνεργασία με Ιατρικό-Βιοϊατρική! https://www.insurancedaily.gr/efg-eurolife-eurobank-protopora-synergasia-me-iatriko/