Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέα Ιστοσελίδα & Social Media

Ν. Μακρόπουλος

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, ακολουθώντας τους σύγχρονους ρυθμούς και τις εξελίξεις της καθημερινότητας, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και τα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες και τους Συνεργάτες της, εγκαινιάζοντας την νέα Ιστοσελίδα της και προχωρώντας δυναμικά στην ψηφιακή εποχή μέσα από την νέα σελίδα της στο Facebook.

Νέα Ιστοσελίδα

H νέα σελίδα της ΕΥΡΩΠΗΣ Ασφαλιστική στο https://europe-asfalistiki.gr/ δημιουργεί για το χρήστη ένα περιβάλλον μοντέρνο, εύχρηστο και φιλικό. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για την ιστορία, την φιλοσοφία και τα νέα της Εταιρίας, αλλά και να λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την πλούσια γκάμα των ασφαλιστικών προϊόντων των Κλάδων και να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του είτε πρόκειται για Ιδιώτη είτε για Επιχείρηση. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την ασφάλισή τους καθώς επίσης να προχωρήσουν σε εξόφληση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους, ενώ οι Συνεργάτες της εταιρείας μπορούν να βρουν έντυπο υλικό για τα προγράμματα των Κλάδων και να πραγματοποιήσουν τιμολογήσεις ή/και εκδόσεις συμβολαίων, με την σύνδεση τους στο σύστημα μέσα από την καρτέλα «Συνεργάτες». Στόχος της εταιρείας, ο συνεχής εμπλουτισμός και η αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών για την πληρέστερη και ουσιαστική εξυπηρέτησή όλων των χρηστών.

Social Media

Σκοπός της νέας σελίδας είναι να αποτελέσει ένα ψηφιακό εργαλείο καθημερινής χρήσης μέσα από το οποίο οι ψηφιακοί επισκέπτες θα λαμβάνουν πληροφορίες που αφορούν τα προϊόντα , θα έχουν πρόσβαση σε πληροφοριακό υλικό, θα εκφράζουν τις απόψεις τους και θα μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες από την μεταξύ μας συνεργασία άμεσα και εύκολα. Η ανταπόκριση στα σχόλια των ψηφιακών αποδεκτών θα γίνεται με σεβασμό, αμεσότητα και υπευθυνότητα. Έτσι με ένα ακόμη μέσο προβολής και με την δική σας ενεργή συμμετοχή, αυξάνεται η αναγνωρισιμότητα του brand name της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, βελτιώνοντας παράλληλα τις υπηρεσίες της και την εμπειρία των πελατών και των συνεργατών της. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν like στη σελίδα της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και να επισκεφθούν την νέα Ιστοσελίδα και σελίδα στο Facebook και να μοιραστούν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + seven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέα Ιστοσελίδα & Social Media! https://www.insurancedaily.gr/efropi-asfalistiki-nea-istoselida-social-media/