ΥΓΕΙΑ

eHealth για ισότιμη πρόσβαση και βιώσιμη ανάπτυξη στην υγεία

eHealth Forum

Το eHealth Forum επεκτείνεται πέρα από ετήσιο συνέδριο να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες του ευρύτερου οικοσυστήματος μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, μηνιαίες συναντήσεις, αποστολές σε διεθνή δρώμενα, επιχειρηματικές αποστολές στο εξωτερικό, την εκπαίδευση νέων ανθρώπων, hackathons, την υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων, την παρακολούθηση και συμμετοχή στην δημιουργία υγιών έξυπνων πόλεων. Το eHealth Forum έχει στόχο να ενώσει τους φορείς ψηφιακής υγείας αλλά και το ευρύ κοινό σε μια αποστολή να κτίσουμε όλοι μαζί μια κοινότητα που θα μαθαίνει, θα χρησιμοποιεί και θα εντάξει την τεχνολογία στην υγεία και την ιατρική για να μπορούμε μια μέρα στο άμεσο μέλλον να είμαστε έτοιμοι να μιλάμε για Υγεία και να εννοείται η τεχνολογία σαν αναπόσπαστο κομμάτι της.

Έτσι λοιπόν, αυτό τον Οκτώβριο από τις 19 έως τις 24, θα προωθούμε την ψηφιακή υγεία με ένα διεθνές γεγονός στην σύγχρονη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Πολλές ενότητες κλειδιά θα παρουσιαστούν φέτος σε αυτή την ετήσια γιορτή ψηφιακής υγείας και καινοτομίας, τα 6 κομμάτια του παζλ που αποτελούν το eHealth Forum 2017 εξηγούνται στην συνέχεια. Οι περισσότερες δραστηριότητες είναι ελεύθερες και ανοιχτές στο ευρύ κοινό δωρεάν.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
eHealth για ισότιμη πρόσβαση και βιώσιμη ανάπτυξη στην υγεία! https://www.insurancedaily.gr/ehealth-gia-isotimi-prosvasi-ke-viosimi-anaptyxi-stin-ygia/