Ασφάλιση Κατοικιδίων Ειδήσεις & Νέα

Εκείνος μου δείχνει κάθε μέρα την αγάπη του… Εγώ;


Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκα να υιοθετήσω ένα σκύλο. Οι προτεραιότητές μου ήταν πάντα διαφορετικές και ένας επιπλέον “συγκάτοικος” θα μου έφερνε απλά επιπλέον υποχρεώσεις. Ο Ράστυ όμως ήρθε, έφτασε στην πόρτα μου ένα χειμωνιάτικο πρωινό πριν από δύο χρόνια και από τότε γίναμε ένα.

Μου χάρισε πολλές στιγμές χαράς και γέμισε μοναχικές βραδιές. Ζώντας με ένα σκύλο κατάλαβα πόσο μοναδικά είναι τα ζώα και πόσο ανιδιοτελώς λειτουργούν. Για αυτό και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της οικογένειάς μου.  Ποιος άλλος θα με περίμενε στην πόρτα κάθε φορά που θα γυρνούσα επιζητώντας απλά την προσοχή μου; Ποιος θα ήταν πάντα δίπλα μου ό,τι και να συμβεί; Όταν στη ζωή μου τα πράγματα παίρνουν αρνητική τροπή είναι κατά κάποιον τρόπο πάντα εκεί σαν να το αντιλαμβάνεται.

Η παρουσία του είναι αγχολυτική στην καθημερινότητά μου. Είναι ένας επιπλέον λόγος για να είμαι χαρούμενη, είναι ένας πρόσθετος λόγος για να βγω βόλτα και να χαρίσω στον εαυτό μου λίγη ώρα ανεμελιάς, να τρέξω και να ανακτήσω κάτι από την παιδικότητά μου. Η αγάπη του Ράστυ είναι άνευ όρων.

Είμαι πλέον σίγουρη για αυτό, γιατί το βίωσα. Μου προσφέρει πολλά και είναι έτοιμος να μου προσφέρει ακόμα περισσότερα στα επόμενα χρόνια που θα περάσουμε μαζί. Τι μπορώ όμως να του προσφέρω εγώ παραπάνω για να τον διασφαλίσω και να του δείξω έμπρακτα ότι είναι κομμάτι της οικογένειάς μου; Πώς μπορώ να του εκφράσω και άλλο την αγάπη μου και να εξασφαλίσω πως ότι και να του συμβεί θα έχει την φροντίδα που θα χρειάζεται;  Τη λύση μου έδωσε πρόσφατα ένας φίλος που έχει και αυτός σκύλο: Να του κάνω Ασφάλιση.

Υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρω στο Ράστυ κάτι που θα προσέφερα και στο παιδί μου ή τον εαυτό μου: ιδιωτική ασφάλιση. Έτσι θα καλύψω οποιοδήποτε απρόοπτο περιστατικό από μία ασθένεια μέχρι ένα ατύχημα που θα μας βάλει σε περιπέτειες και πρόσθετα έξοδα.  Έτσι ο μικρός μου φίλος θα έχει πρόσβαση σε παροχές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης, καθώς και κτηνιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, εμβόλια, Check Up, κτηνιατρικές πράξεις, οδοντιατρικό καθαρισμό με υπερήχους, ημερήσια νοσηλεία, έξοδα νοσηλείας και χειρουργικών επεμβάσεων, αγορά και τοποθέτηση Microchip.

Και εγώ θα είμαι ήσυχη ότι με ένα πολύ προσιτό κόστος του παρέχω κάτι πολύ σημαντικό.  Την πρωτότυπη αυτή ασφάλιση (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες) έχει σχεδιάσει η Daedalus όντας η πρώτη animal friendly μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων στην Ελλάδα. Επιπλέον παροχές που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο είναι η αγορά τροφίμων, τα κέντρα εκπαίδευσης κατοικίδιων συντροφιάς, pension/κέντρα φιλοξενίας κατοικίδιων συντροφιάς, αστική ευθύνη ιδιοκτήτη κατοικίδιου, νομική προστασία ιδιοκτήτη κατοικίδιου.

Πέρα από το πακέτο καλύψεων υγείας υπάρχουν και πρόσθετα προγράμματα που έχουν σαν στόχο να προστατεύσουν όλους τους εμπλεκόμενους σε περίπτωση που οι καταστάσεις τεθούν εκτός ελέγχου. Έτσι παρέχεται και πρόγραμμα νομικής προστασίας ιδιοκτήτη κατοικίδιων, μέσω του οποίου μπoρείτε να διεκδικήσετε αποζημίωση από υπαίτιο τρίτο για τραυματισμό ή θάνατο ή ακόμα και να αποκρούσετε απαιτήσεις για ζημιές.

Ταυτόχρονα μπορείτε να καλύψετε και την αστική ευθύνη κατοικίδιου για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές προς τρίτους με ανώτατο όριο της ασφάλισης τις 20.000.  Χαρίστε στους μικρούς μας φίλους την προστασία που χρειάζονται. Εγώ το έκανα και είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό.

Δείτε εδώ τα ασφαλιστικά προγράμματα και τις καλύψεις 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εκείνος μου δείχνει κάθε μέρα την αγάπη του... Εγώ;! https://www.insurancedaily.gr/ekinos-mou-dichni-kathe-mera-tin-agapi-tou-ego/