

Επίσημη εκκίνηση εργασιών στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με την προώθηση ασφαλιστικών συμβολαίων, πραγματοποίησε από την 1η Φεβρουαρίου η Blue Aigaion Insurance Solutions, η οποία αποτελεί συνέχεια της AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε.
Με στόχο να καινοτομήσει και να αποδώσει υπεραξία στις ασφαλιστικές εργασίες η Blue Aigaion Insurance Solutions, λειτουργεί ως Underwriting Agency, και παρέχει ασφαλιστικά προγράμματα που έχουν συναφθεί μέσω του ασφαλιστικού γραφείου της Εταιρείας στο Λονδίνο με Συνδικάτα των Lloyd’s και κορυφαίους Αγγλικούς Ασφαλιστικούς Οργανισμούς οι οποίοι διαθέτουν υψηλό δείκτη φερεγγυότητας (Α+).
Για όλα τα συμβόλαια εκδίδονται πιστοποιητικά ασφάλισης (cover notes) από την Blue Aigaion Insurance Solutions, στα οποία αναγράφεται η επωνυμία του συνδικάτου των Lloyd’s το οποίο αναλαμβάνει τον ασφαλιστικό κίνδυνο.
Η Εταιρεία λειτουργεί στα γραφεία της AIGAION, διαθέτει το ίδιο έμπειρο προσωπικό που εξυπηρετεί εδώ και χρόνια τους συνεργάτες, προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες και θα προωθεί ΜΟΝΟ τα ασφαλιστικά προϊόντα της AIGAION Ασφαλιστική καθώς και τα νέα που θα δημιουργηθούν.
Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Νίκος Βελλιάδης, «η Blue Aigaion Insurance Solutions θα λειτουργεί με τις ίδιες αρχές και αξίες που επί 21 έτη η AIGAION μερίμνησε να δημιουργήσει και να εδραιώσει με την παρουσία της στην ελληνική αγορά. Θα προσφέρει νέα στοιχεία στην ιδιωτική ασφάλιση, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα διεθνή στάνταρ στους πελάτες και τους συνεργάτες της».
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Οι παράγοντες που ανασχηματίζουν την αγορά οχημάτων
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των 7 εκατ. ευρώ

INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα

Η CrediaBank και η Ευρώπη Ασφαλιστική μαζί σε έναν ενιαίο όμιλο

Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista

Εμπόδιο για την ασφαλιστική αγορά ο αρνητικός ρυθμός των αποταμιεύσεων

Το Piraeus Starup Accelerator στήριξε τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Διαγωνισμός στην Insurancemarket για ένα iPhone Duo


















