ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπαιδευτικό Κέντρο «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ»: Σεμινάρια 4-8 Φεβρουαρίου στην Αθήνα

Seminar

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ» σας ενημερώνει ότι η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε το πρόγραμμα εξετάσεων έτους 2019 για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών προϊόντων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διεξαχθούν εξετάσεις για πιστοποίηση γνώσεων ασφαλιστικού πράκτορα στην Αθήνα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019.

Επισημαίνεται ότι η απόκτηση του παραπάνω Πιστοποιητικού αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εγγραφή στο Επιμελητήριο ως Ασφαλιστικός Πράκτορας, για τους νέους που επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα ή ως Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων, όπως επίσης υποχρέωση για τους υπαλλήλους Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων ή Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που συμμετέχουν άμεσα στη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών προϊόντων.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ», έχοντας παρακολουθήσει την εξέλιξη της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Νομοθεσίας και μελετήσει το νέο θεσμικό πλαίσιο διανομής ασφαλιστικών προϊόντων που δημιουργεί ο νέος Νόμος 4583/2018, αναμόρφωσε την εκπαιδευτική του ύλη και διαμόρφωσε ανάλογα τεστ κατανόησης προσαρμοσμένα στα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα.

Με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερομένων διοργανώνονται σεμινάρια προετοιμασίας για το Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα στην Αθήνα, από τις 04 Φεβρουαρίου 2019 ως τις 08 Φεβρουαρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο, κ. Βαρσάμη Δημήτριο, στο τηλέφωνο 2310492270 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση varsamis.d@intersalonica.gr.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εκπαιδευτικό Κέντρο «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ»: Σεμινάρια 4-8 Φεβρουαρίου στην Αθήνα! https://www.insurancedaily.gr/ekpedeftiko-kentro-intersalonika-seminaria-4-8-fevrouariou-stin-athina/