Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ένας θησαυρός γνώσης για συντονιστές στο gamahellas.com


To 2014 και μετά από 3 χρόνια δουλειάς και επαφών η GAMA International σε συνεργασία με τον τότε Agency System & Training Director της International Life Κλέαρχο Πεφάνιο αλλά και τον Πρόεδρο του ΠΣΣΑΣ Δημήτρη Γαβαλάκη ίδρυσαν στην Ελλάδα το ελληνικό παράρτημα του οργανισμού.

του Νίκου Μωράκη

Η GAMA Hellas, το πρώτο εγχείρημα της GAMA International στην Ευρώπη ήταν πλέον πραγματικότητα και από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, φάνηκε ότι μπορούσε να γεμίσει το κενό που υπήρχε και υπάρχει στην εκπαίδευση των συντονιστών & Manager στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Μεγάλα ονόματα της Αμερικάνικης Ασφαλιστικής Βιομηχανίας όπως ο Quincy Crawford, ο Phill Richards & o Ed Deutschlander αλλά και η CEO του οργανισμού  Bonnie Godsman παρευρέθηκαν στα συνέδρια της GAMA Hellas μιλώντας  για τις εμπειρίες τους, για τις στρατηγικές που ακολούθησαν προκειμένου να χτίσουν βιώσιμα και συνεχώς αναπτυσσόμενα δίκτυα πωλήσεων αλλά και για τη σημασία της ηγεσίας και του ορθού management. Μια πραγματική πηγή έμπνευσης για τους Έλληνες συντονιστές που μαζί με την πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του οργανισμού online δημιούργησε τις βάσεις για έναν αξιόπιστο εκπαιδευτικό συνεργάτη.

Οι καινοτομίες όμως δεν σταμάτησαν εκεί.

Το 2016 και υπό την ηγεσία του νέου προέδρου του οργανισμού, Ιωάννη Τοζακίδη, η GAMA Hellas ανέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Έφτιαξε νέα δική της ιστοσελίδα (μέχρι τότε η προβολή του οργανισμού γινόταν μέσα από την ιστοσελίδα του ΠΣΣΑΣ), συνδέθηκε με την ιστοσελίδα της GAMA International – έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να γίνουν μέλη και από την ελληνική σελίδα – και δημιούργησε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό μεταφρασμένο και στα ελληνικά!

Έτσι οι συντονιστές μέλη της GAMA Hellas εκτός από την πρόσβαση που είχαν στο πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό της GAMA International (journals, presentations, e-books από το GAMA Foundation στα Αγγλικά) απέκτησαν και πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό στα ελληνικά!

Πιο συγκεκριμένα τα μέλη του οργανισμού μπορούν πλέον να διαβάσουν τα περίφημα journals της GAMA στα ελληνικά (διμηνιαίο εκπαιδευτικό περιοδικό της GAMA International), να παρακολουθήσουν όλα τα συνέδρια που έγιναν από τον ΠΣΣΑΣ & την GAMA από το 2013 με ελληνικούς υπότιτλους, να διαβάσουν άρθρα από διακεκριμένους ομιλητές – μέλη της GAMA International όπως ο Ed Deutschlander και να αγοράσουν στα ελληνικά εκδόσεις των e-books του GAMA Foundation – του οργανισμού που δημιουργεί πρωτογενές εκπαιδευτικό υλικό για τους συντονιστές και Manager της παγκόσμιας Ασφαλιστικής Αγοράς.

Επιπλέον όλα τα μέλη του οργανισμού έχουν πρόσβαση σε μικρά inspirational άρθρα (e-briefs) με συμβουλές ηγεσίας – ιδανικά για την καθημερινότητα που οι χρόνοι είναι περιορισμένοι –  αλλά και στα εκπαιδευτικά εργαστήρια των general sessions του ετήσιου συνεδρίου του LAMP όπως επίσης και σε ένα μηνιαίο newsletter με όλες τις ειδήσεις και ενημερώσεις του οργανισμού προκειμένου να κρατάει up to date τα μέλη του.

Και υπάρχει και συνέχεια

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του οργανισμού κ. Τοζακίδη μας ενημέρωσε ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν και στην Ελλάδα σειρά εργαστηρίων με κορυφαίους ξένου ομιλητές του κλάδου βασισμένα στα αμερικάνικα πρότυπα με θεματολογία εστιασμένη κατά περίπτωση στις ανάγκες των Ελλήνων συντονιστών.

Ένας πραγματικός θησαυρός γνώσης για τον Έλληνα συντονιστή και manager στην Ασφαλιστική Αγορά!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στην GAMA Hellas μπορείτε να βρείτε στη νέα τους ιστοσελίδα https://www.gamahellas.com/


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ένας θησαυρός γνώσης για συντονιστές στο gamahellas.com! https://www.insurancedaily.gr/enas-thysavros-gnosis-gia-syntonistes-sto-gamahellas-com/