Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ενεργοί Ασφαλιστές: Η φιλοσοφία τους

cdn.business2community

Η επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα μέσα στα επόμενα χρόνια τόσο στη διαμόρφωση απόψεων και ιδεών όσο και στην κινητροδότηση μελών ομάδων για να διεκδικηθούν κλαδικά αιτήματα και να γίνει διάλογος σε ζητήματα που απασχολούν επαγγελματίες. Η ελευθερία στην ανταλλαγή απόψεων και έκφρασης που πρεσβεύεται μέσα από τα social media και η ταχύτητα που προσδίδεται σε αυτή την επικοινωνία δίνουν στις ομάδες του διαδικτύου μία δυναμική που μπορεί να αξιοποιηθεί θετικά. Σε κάθε περίπτωση ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθεί η εκάστοτε ομάδα σε οποιοδήποτε κλάδο και αν δραστηριοποιείται εξαρτάται από το μέγεθος της και τον αριθμό των μελών της, το κατά πόσο αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό ενεργά και ενημερωμένα, αλλά και την ικανότητα της να λειτουργεί σαν ενότητα.

Στο πλαίσιο όλων των προαναφερθέντων το ID έλαβε το κάτωθι κείμενο, το οποίο υπογράφουν οι κ.κ. Βασίλης Μουντάκης και Εβίτα Καρά, διαχειριστές στο κοινωνικό δίκτυο του Facebook “Ενεργοί Διαμεσολαβητές”  και το δημοσιεύει:

“Δεν είμαστε μόνο επαναστάτες, δεν είμαστε μόνο αγανακτισμένοι, δεν είμαστε μόνο τρελοί, δεν είμαστε μόνο οραματιστές. Είμαστε αγωνιστές, αποφασιστικοί,  ρομαντικοί, ρεαλιστές – είμαστε ΟΛΑ, είμαστε ΕΝΑ.

Στην ομάδα μας έχουν θέση όλοι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. «Ενεργώ» για μας σημαίνει υπερασπίζομαι το δίκιο, αντιτίθεμαι στο άδικο, θεωρώ τη δουλειά μου λειτούργημα, δεν επαναπαύομαι και δε θαμπώνομαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Είναι ευπρόσδεκτοι μόνο συνάδελφοι ανεξαρτήτως εταιρίας, θέσης, τίτλου, διάκρισης.

Η ομάδα αυτή συγκροτήθηκε με έναν και μόνο σκοπό: να υπηρετήσει αντικειμενικά και αμερόληπτα το θεσμό της Ασφάλισης, να κρίνει και να κατακρίνει τα κακώς κείμενα που ταλανίζουν και αμαυρώνουν τον κλάδο, να του δώσει τη θέση και την Υπεραξία που θα έπρεπε να έχει ως θεσμός στο χώρο. Να βάλει φρένο στην ασυδοσία και στον αθέμιτο ανταγωνισμό από όπου κι αν προέρχεται, από σένα, από εκείνον, από αυτούς  τους τόσο γνωστούς μας άγνωστους που έχουν καταντήσει το θεσμό εμπορική συναλλαγή, τροπή ντροπή για όλους εμάς που υποστηρίζουμε πως ο θεσμός αυτός είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Να αποδείξει στον υποψήφιο πελάτη ασφαλιζόμενο πως ΑΞΙΖΕΙ να εμπιστευτεί ξανά και για μια  ζωή τους ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. Φτάνει πια η κατρακύλα. Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ πρέπει να ανεβεί ξανά στο θρόνο του!

Όπως σε κάθε έκφανση της ζωής μας υπάρχουν κανόνες ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλότητα έτσι και στην ομάδα μας μπορεί ο καθένας να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του, χωρίς να κατηγορήσει συνάδελφο.

Δεν είμαστε εδώ για να χαϊδέψουμε αυτιά ούτε  για  να κατηγορήσουμε εταιρίες. Στόχος και ευχή μας είναι να ξεκινήσουμε ένα γόνιμο διάλογο μαζί τους. Για το λόγο αυτό απαγορεύουμε ρητά  να αναφέρονται ονόματα εταιριών στα δημόσια σχόλια. Μια καινούρια ιδέα, μια εύστοχη άποψη, μια διαφορετική θέση δε θα έπρεπε να αγχώνει κανέναν αντίθετα προάγει τη συζήτηση.

Η σελίδα δεν έχει στόχο να βλάψει ποτέ κανέναν. Όποιος ανησυχεί για κάτι δεν έχει παρά να μας το καταθέσει ή αντίστοιχα να κρυφτεί. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον … κι από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. ΕΛΑΤΕ λοιπόν να μιλήσουμε τη δική μας γλώσσα! Μια  μεγάλη και όμορφη παρέα! ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ!!!”


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ενεργοί Ασφαλιστές: Η φιλοσοφία τους! https://www.insurancedaily.gr/energi-asfalistes-filosofia-tous/