
Σε ανακοίνωσή της η ομάδα δράσης των Ενεργών Ασφαλιστών αναφέρει:
“Μετά την επιτυχημένη διαδικτυακή συνάντηση της Τρίτης 1 Ιουνίου, αποφάσισε να αναλάβει δράση για την καταπολέμηση του φαινομένου του αθέμιτου ανταγωνισμού.
Στην διαδικτυακή μας συνάντηση, ακούσαμε τον παλμό της αγοράς. Ακούσαμε τον προβληματισμό του επαγγελματία ενεργού ασφαλιστή και διαπιστώσαμε ότι σύσσωμη η αγορά και οι θεσμοί που την εκπροσωπούν, τάσσονται υπέρ της μαχητικής διεκδίκησης. Έχουμε την στήριξη του προέδρου ΕΕΑ, και των σωματείων της διαμεσολάβησης όπως το ΣΠΆΤΕ.
Έχουμε συντονισμό και διάθεση για αγώνες. Έχουμε την σύμφωνη γνώμη των Ενεργών Ασφαλιστών. Και τέλος έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Αυτό που μας λείπει για να ξεκινήσουμε άμεσα είναι η ενότητα και το πνεύμα συνεργασίας, όλων των Ενεργών Ασφαλιστών καθώς και ένα μικρό κεφάλαιο για την κάλυψη των εξόδων που θα προκύψουν.
Ζητάμε την συσπείρωση του κλάδου και μία μικρή συμμετοχή απο τον καθένα σας, προκειμένου να καταβληθούν τα έξοδα του δικαστικού αγώνα. Καλούμε όλους τους Έλληνες Ενεργούς Ασφαλιστές αλλά και κάθε εμπλεκόμενο στην ιδιωτική ασφάλιση να έρθει δίπλα μας και να ενωθούμε όλοι μαζί ενάντια σε όσους αρπάζουν τον κόπο μας και θέλουν να υποβαθμίσουν την δουλειά μας.
Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί. Ό μοναδικός εχθρός μας είναι οι αθέμιτες πρακτικές των αλεξιπτωτιστών που βρέθηκαν στο επάγγελμα. Συνάδελφοι δηλώστε συμμετοχή και πάμε να διεκδικήσουμε το δίκιο μας. Το ποσό της συμμετοχής μας είναι ελάχιστο και μπορεί να συμβάλει στην κάθαρση του χώρου μας απο τα παράσιτα που τον λυμαίνονται.
Μην αφήσουμε τον χρόνο να κυλάει σε βάρος της δουλειάς μας. Τα μέλη της ομάδας δράσης των Ενεργών Ασφαλιστών καθώς και ο διαχειριστής της σελίδας κύριος Βασίλης Μουντάκης βρίσκονται στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση”.
Σχόλια

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Insurance Awards FM 2026: Έως τις 7/8 η κατάθεση των ερωτηματολογίων
Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης συμπληρώνει 40 χρόνια

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Πιστοποιημένο διαμεσολαβητή στα ΤΕΑ και φορολογικά κίνητρα στον 3ο πυλώνα


















