Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ένταλμα σύλληψης για το ζευγάρι ασφαλιστών από τη Λαμία


Παρέρχεται σε λίγες μέρες η προσθεσμία του ενός μηνός από την δικαστική απόφαση χωρίς ανασταλτική ισχύ στην περίπτωση του ζευγαριού των ασφαλιστών από τη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες με δεδομένο ότι η απόφαση είχε εκδοθεί στις 5 Σεπτεμβρίου, πλέον στις 5-6 Οκτωβρίου το ένταλμα σύλληψης για τους δύο καταδικασθέντες θα σταλεί στην αστυνομική διεύθυνση η οποία και θα κινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη σύλληψή τους.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω ζευγάρι έχει έρθει αντιμέτωπο με πολλές αγωγές για υπεξαίρεση και πλαστογραφία σε ασφαλιστήρια συμβόλαια. Μέσω γραφείου που διατηρούσε η γυναίκα προωθούσαν επενδυτικά προγράμματα χωρίς να αποδίδουν τα ασφάλιστρα στις εταιρείες.

Τα ποσά που έχασαν άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν το ζευγάρι υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε 4 εκατομμύρια ευρώ. Την όλη διαδικασία για την έρευνα σχετικά με αυτή την υπόθεση κίνησε αγρότης ο οποίος επένδυσε τα τελευταία του κεφάλαια σε πρόγραμμα που του υπέδειξαν προκειμένου να σώσει την επιχείρησή του από χρεοκοπία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες αυτές τις μέρες ήταν και η εκδίκαση των εφέσεων που είχαν ασκήσει οι κατηγορούμενοι στο 5μελές Εφετείο της περιοχής, ωστόσο κανείς εκ των δύο δεν παρέστη στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να ισχύσουν οι 10ετείς ποινές που είχαν αρχικά επιδικαστεί στον καθένα τους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει ήδη φύγει από την περιοχή.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 7 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ένταλμα σύλληψης για το ζευγάρι ασφαλιστών από τη Λαμία! https://www.insurancedaily.gr/entalma-syllipsis-gia-to-zeygari-asfal/