Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Επαφές με κυβέρνηση και πολιτικά κόμματα αρχίζει ο Αλ. Σαρρηγεωργίου

Αλ. Σαρρηγεωργίου,ΕΑΕΕ

Νέο κύκλο επαφών με την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα αρχίσει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, προκειμένου να θέσει εκ νέου όλα τα ανοικτά ζητήματα της αγοράς, δίνοντας προτεραιότητα στις συντάξεις, την υγεία και την ασφάλιση των καταστροφικών κινδύνων.

Του Πλάτωνα Τσούλου

Ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, αναφέρθηκε χθες στο θέμα, μιλώντας σε εκδήλωση του ΠΣΑΣ, τονίζοντας ότι για τις συντάξεις η Ένωση ζητεί ουσιαστικότερη συμμετοχή σε ότι αφορά τη διασφάλιση των μελλοντικών συνταξιοδοτικών αποδοχών των εργαζομένων, για την Υγεία την ανάπτυξη συνεργιών δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προς όφελος και των δύο πλευρών και για τους καταστροφικούς κινδύνους τη θεσμοθέτηση της υποχρεωτικής ασφάλισης των κατοικιών.

Στις προθέσεις του προέδρου της Ένωσης είναι να ολοκληρώσει έναν πρώτο κύκλο επαφών με τον Πρωθυπουργό, από τον οποίο έχει ζητήσει συνάντηση, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Ψηλά στην ατζέντα του προέδρου της ΕΑΕΕ θα βρεθούν και άλλα ζητήματα, όπως η τόνωση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα καταναλωτή, η καθιέρωση των ιατρικών πρωτοκόλλων, καθώς και ο δείκτης του ΙΟΒΕ για τον κλάδο Υγείας, ο οποίος θα αποτελέσει τη βάση ώστε να καταστεί σαφές σε ασφαλιζόμενο κοινό και πολιτεία το πραγματικό κόστος με το οποίο επιβαρύνεται η αγορά για την υποστήριξη των ισόβιων νοσοκομειακών προγραμμάτων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Επαφές με κυβέρνηση και πολιτικά κόμματα αρχίζει ο Αλ. Σαρρηγεωργίου! https://www.insurancedaily.gr/epafes-kyvernisi-ke-politika-kommata-archizi-o-al-sarrigeorgiou/