
Στο μετοχικό κεφάλαιο της INFOTRUST συμμετέχει η Cromar.
Η εν λόγω εξέλιξη εντάσσεται στο πλαίσιο των επενδυτικών κινήσεων του J. Croker και είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις προοπτικές που παρουσιάζει η αγορά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
O John Croker δραστηριοποιείται στην Ελληνική Αγορά Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης μέσω της Cromar Insurance Brokers LTD. Διατηρεί ένα χαρτοφυλάκιο επενδύσεων εκτός από τον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, στους τομείς: πληροφορικής, ενέργειας και ακίνητης περιουσίας.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Η εξέλιξη αυτή, αποτελεί για την INFOTRUST τον σημαντικότερο σταθμό στην 22χρονη πορεία της εταιρίας, διότι με την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, ανοίγεται ο δρόμος να ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά και της δίνει επιπλέον δυνατότητες ανάπτυξης. Παράλληλα εγκαινιάζει και μία στρατηγική αναζήτησης επενδυτικών επιλογών, σε ένα περιβάλλον προκλήσεων στις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς”.
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Τεχνικός Διευθυντής o κ.Μιχάλης Κολέτσος
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Οι 50 μεγαλύτεροι Μεσίτες & Πράκτορες (στοιχεία 2023)

17 Συγχωνεύσεις, εξαγορές & επενδύσεις τα τελευταία 3 χρόνια στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

1.591 κυβερνοεπιθέσεις την εβδομάδα: Πόσο έτοιμες είναι οι ελληνικές επιχειρήσεις;

O X. Δίγκας νέος Αναπληρωτή Γενικός Διευθυντής της Infotrust

ΣΕΜΑ: «Tο “μαζί” σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ»

Ο Νίκος Δ. Σακελλαρίου νέος Γενικός Διευθυντής της Infotrust

Infotrust: Επένδυση 1,5 εκ. σε ιδιόκτητα γραφεία και hub


















