Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Επικεφαλής στο συνδυασμό το “Επιμελητήριο μας” ο Γ. Χατζηθεοδοσίου – Οι πρώτοι 100 υποψήφιοι


Μπροστά στα κρίσιμα ζητήματα για τους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που αποτελούν τον κορμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο Συνδυασμός “το Επιμελητήριο μας” συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές με 100 υποψηφίους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: Αποφασίσαμε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα και με το συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας» και επικεφαλής τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, να προσθέσουμε ως ΕΕΑ το λιθαράκι μας στην ανάκαμψη της οικονομίας. Ανακοινώνουμε σήμερα τα πρώτα 100 ονόματα υποψηφίων που τιμούν με τη συμμετοχή τους τον συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας» και τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, … και συνεχίζουμε. Είναι όλοι τους καταξιωμένοι επαγγελματίες και κορυφαίοι εκπρόσωποι από το σύνολο των κλάδων της αγοράς, για τους οποίους δίνει και θα συνεχίσει να δίνει καθημερινά μάχη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Δείτε εδώ τους υποψηφίους


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Επικεφαλής στο συνδυασμό το "Επιμελητήριο μας" ο Γ. Χατζηθεοδοσίου - Οι πρώτοι 100 υποψήφιοι! https://www.insurancedaily.gr/epikefalis-sto-syndyasmo-epimelitirio-mas-o-g-chatzitheodosiou-100-ypopsifii/