ERGO

Επισφράγιση Συνεργασίας ΠΑΝΟΡΜΟΥ με ΜΙΝΕΤΤΑ

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΝΟΡΜΟΥ Κλήμη Δημαρχιάδη και των Μελών του ΔΣ, Αγγελικής Φυλακτού, Κωνσταντίνου Λάμπρου, με την General Sales Manager της  ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, κα. Ναταλία Γιαννιού, και τον Sales Director, κ. Χαράλαμπο Βαρλά. Συζητήθηκαν πρακτικά θέματα και εξετάστηκαν ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να είναι μία αγαστή και [...]

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Επισφράγιση Συνεργασίας ΠΑΝΟΡΜΟΥ με ΜΙΝΕΤΤΑ

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΝΟΡΜΟΥ Κλήμη Δημαρχιάδη και των Μελών του ΔΣ, Αγγελικής Φυλακτού, Κωνσταντίνου Λάμπρου, με την General Sales Manager της  ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, κα. Ναταλία Γιαννιού, και τον Sales Director, κ. Χαράλαμπο Βαρλά. Συζητήθηκαν πρακτικά θέματα και εξετάστηκαν ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να είναι μία αγαστή και αμοιβαία επωφελής συνεργασία.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ διατηρεί το ανθρωποκεντρικό της πρόσωπο και προχωράει με σιγουριά προς το μέλλον, έχοντας ως κύριο μέλημά της να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, αντιμετωπίζοντας τον καθένα ως ξεχωριστή οντότητα.

Από τη μεριά του ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ επιλέγει με προσοχή τις συνεργασίες του και συμπορεύεται με ασφαλιστικές που σέβονται τον ρόλο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή∙ δεν υπάρχει καλύτερη εγγύηση γι’ αυτό, από την παρουσία του κ. Μπερτσιά Κωνσταντίνου, ο οποίος ως Αντιπρόεδρος της ΜΙΝΕΤΤΑ, συνέβαλε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Mega Brokers
Atladiki

Σχόλια

Φόρτωση...
Cover Insurance
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα