Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Επιτάχυνση μεγεθών για την Εθνική Ασφαλιστική

Εθνική Ασφαλιστική

Σημαντικές επιδόσεις καταγράφει και το 2018 η Εθνική Ασφαλιστική, με το δίκτυο πωλήσεων να αυξάνει τα έσοδα από τις ασφαλιστικές εργασίες σε όλους τους κλάδου ασφάλισης.

Του Πλάτωνα Τσούλου

Πληροφορίες του ID αναφέρουν ότι στο σύνολό της η παραγωγής της Εθνικής Ασφαλίσεις κατέγραψε στο α΄ τετράμηνο του 2018 άνοδο κατά διψήφιο ποσοστό σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017, με τον κλάδο αυτοκινήτου να σημειώνει ανάπτυξη κατά μέσο μονοψήφιο ποσοστό και τον κλάδο Ζωής να κινείται σε έντονα αναπτυξιακούς ρυθμούς, οι οποίοι ξεπερνούν το 20%.

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο το οποίο χαρακτηρίζει φέτος τις επιδόσεις της εταιρείας είναι ότι, στο α΄ τετράμηνο ανοδικές τάσεις καταγράφουν όλα τα δίκτυα πωλήσεων, γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι το 2018 δεν θα είναι απλά ένα καλό 12μηνο, αλλά η χρονιά της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ασφαλιστική: Ο ηγέτης της αγοράς με 27.9% αύξηση κερδοφορίας

Κι όλα αυτά ενώ η εταιρεία παραμένει σε μεταβατικό στάδιο για μεγάλο διάστημα, αφού συνεχίζει να εκκρεμεί η πώλησή του 75% του μετοχικού της κεφαλαίου σε νέο μέτοχο.

Πάντως, η καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού πώλησης ενδεχομένως να λειτουργήσει θετικά για την Εθνική Τράπεζα, αφού το κλείσιμο της διαγωνιστικής διαδικασίας θα βρει τη μεγαλύτερη θυγατρική της στην καλύτερη δυνατή οικονομική της θέση.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Επιτάχυνση μεγεθών για την Εθνική Ασφαλιστική! https://www.insurancedaily.gr/epitachynsi-megethon-gia-tin-ethniki-asfalistiki/