Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Επιθεώρηση Γλεντή τίμησε τους κορυφαίους συνεργάτες της


Η Επιθεώρηση Γλεντή, μια εκ των κορυφαίων επιθεωρήσεων του agency system της Εθνικής Ασφαλιστικής με Επιθεωρητή της τον ασφαλιστή & manager Παναγιώτη Γλεντή, τίμησε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου τους κορυφαίους συνεργάτες της σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων του κτήματος Λατάνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη της Εταιρείας μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Agency & Πρακτορειακού δικτύου κ. Μιχάλης Τάτσης όπως και η Διευθύντρια κλάδου Ζωής & Υγείας κ. Ελένη Αβρανά.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Γλεντής – γνωστός για το έργο του και τη συνεισφορά του στο χτίσιμο του δικτύου συνεργατών της Εθνικής Ασφαλιστικής – ευχαρίστησε τα στελέχη των νοσοκομείων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την άψογη συνεργασία τους με την Εταιρεία όπως επίσης και τους ασφαλιστές της Επιθεώρησης αλλά και το διοικητικό προσωπικό που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύονται την κρίση του και κατακτούν κορυφαίες θέσεις. Τέλος, ο κ. Γλεντής ευχαρίστησε τα κλαδικά μέσα ενημέρωσης για το έργο τους να ενημερώνουν ορθά την αγορά ολοκληρώνοντας την ομιλία του για την αξία της Επιθεώρησής του λέγοντας ότι “αυτή η μονάδα δημιούργησε και θα δημιουργεί και τους πρώτους και τους δεύτερους και τους τρίτους ασφαλιστές της εταιρείας”.

Στη συνέχεια ο κ. Τάτσης, παίρνοντας το λόγο, χαρακτήρισε την Επιθεώρηση Γλεντή ως υποδειγματική συνδέοντας τις εργασίες της με τη λέξη “ανάπτυξη” ενώ ευχαρίστησε τους ασφαλιστές για το έργο τους καθώς όπως ανέφερε η Εταιρεία παρουσίασε σημαντική αύξηση της παραγωγής της σε νούμερα εννεαμήνου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την βράβευση των κορυφαίων Ασφαλιστών της Επιθεώρησης.

Μη χάσετε στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ασφαλιστικό Marketing άρθρο – αφιέρωμα σχετικά με την Επιθεώρηση Γλεντή. 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Επιθεώρηση Γλεντή τίμησε τους κορυφαίους συνεργάτες της! https://www.insurancedaily.gr/epitheorisi-glenti-timise-tous-koryfeous-synergates-tis/