Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Επιβράβευση Συνεργατών της INTERAMERICAN για πωλήσεις επενδυτικών προϊόντων


Η επιτυχία στον διαγωνισμό πωλήσεων της INTERAMERICAN που αφορούσε, αποκλειστικά, σε επενδυτικά προϊόντα του συστήματος ανοικτής αρχιτεκτονικής «Capital» και σε Αμοιβαία Κεφάλαια (διάρκεια διαγωνισμού: 1 Ιανουαρίου – 30 Ιουλίου 2019) για Συντονιστές Ασφαλιστικών Συμβούλων, Unit Managers και Ασφαλιστικούς Συμβούλους της εταιρείας, έστειλε τους διακριθέντες στον ιστορικό Μυστρά Λακωνίας.

Ήταν ένα τριήμερο χαλάρωσης και ευεξίας, που οργάνωσε η EFG Asset Management, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την INTERAMERICAN στον τομέα της διαχείρισης επενδυτικών προϊόντων και της επιβράβευσης των Συνεργατών. Στελέχη της EFG, που συμμετείχαν στο ταξίδι, προσέφεραν μία ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις επενδύσεις και τις προοπτικές της οικονομίας στους Συνεργάτες της INTERAMERICAN.

Από το Δίκτυο Πωλήσεων Agency της εταιρείας, στην αποστολή έλαβαν μέρος οι: Μ. Παπαδοπούλου, Ε. Μακρή, Ε. Ρομανόβσκα, Θ. Νασόπουλος, Αιμ. Παπαδοπούλου, Ε. Δάγγα, Ι. Χατζάκης και Ν. Μακαρόνης. Τα διοικητικά στελέχη Τ. Ηλιακόπουλος, Μ. Κούτης, Ν. Σατερλή, Γ. Πλωμαρίτης, Δ. Φίλης, Σ. Δήμου και Κ. Λαγογιάννης συμπλήρωσαν την ομάδα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − sixteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Επιβράβευση Συνεργατών της INTERAMERICAN για πωλήσεις επενδυτικών προϊόντων! https://www.insurancedaily.gr/epivraveysi-synergaton-tis-interamerican-gia-pol/